Најубаво од Рекорд со 23ка да одиш, последна(prva) станица е кај министерството за образование, Беверли Хилс, ги има често на некои 10 минути. Рачунај дека околу 30тина минути ќе ти треба да стигнеш до Фон.
Дали знае некој како треба да се аплицира на огласи објавени на Агенција за вработување? Сам си аплицираш или агенцијата посредува? Дали се пушта CV онаму каде е оставен меил?
Девјки мо=еби некоја од вас знае па ќе прашам тука соодветна тема не најдов. Дали има некој линк или сеедно торент каде можам да си ја симнам програмава за вежбање од Соња бесплатно? Знам дека ја има на француски, мене ми е сеедно на кој јазик ќе биде, само да ми биде достапна да не морам да ја плаќам.
Девојки, не сум од Скопје, па ако може да ми кажете кај се наоѓа Пинтија? И со кои автобуси се оди од Центар?
Пинтијa се нaoѓa пoмеѓу Киселa Вoдa и Дрaчевo. Зa 41 сум сигурен декa oди oд Пинтијa зa нaкaј Центaр, зa други aвтoбуси не знaм.
Од АВРМ само огласите што имаат оставено телефонски број се достапни, а другите ако знаеш каде се наога фирмата или сл. Дирекно таму да одиш на разговор. Од искуство тие што се без телефонски број се веке поплнати работните места и огласот е колку ради реда
Дали има некоја книжарница низ Скопјево што работи денес? Ми требаат некои материјали, да ги испринтам од УСБ.
Си купив чизми 36 број ама таму не приметев дека е малце поголем калапот денеска само што ги поносив некое време приметив дека ми се малце поголеми . Дајте ми предлог со што да ја пополнам празнината ?