Дали за формирање веб страна како фирма, фирмата треба да биде Дооел и притоа за Дооел што се плаќа, некој поупатен да знае
Благодарам кажете ми имам број на вип,и сакам да земам уште еден на оне,али нели вип и оне се споја можам да земам на оне број?
Ми треба идеја за фото сесија за затворен простор во Скопје секој предлог е добредојден. И скоро ако бил некој на матка да каже дали ги тргнале саксиите од кафанчето кај манастирот Св. Андреја немам време да отидам да видам
Доколку некој може да помогне едно мало срце ќе му биде благодарно. Значи имам во комшии едно детенце кое е прво оделение и малку потешко му оди учењето па би сакала сето тоа на забавен начин да му го пренесам, можеби ќе се заинтересира. Ако некој има или знае некои страни за учење (првенствено математика), забавни игри на интернет, некои програми кои можам да ги симнам а се на македонски или бил што што е просто и едноставно а помага во развојот на децата, нека ми прати ЛП. Благодариме
Ќе може некој да ми прати линк од темата ,, Модни критики ,, ,оти јас успевам само една затворена тема да најдам...
@Gosh, „Модни критики“ се дел од Скриеното Катче и треба да имаш 100 мислења за да имаш пристап до тие теми
Барав тема за моево прашање во Мода и во Лице но не најдов па ќе прашам овде. Каде во Скопје има кармини во сина, виолетова, црна и некоја таква необична боја?
Дали знае некој каде се преместени или затворени, Surf and Fries компирчињата што беа на Максим Горки? Се чуствува кризата кај мене зошто стално јадев таму.