Sin mi bidejki e roden vo skopje,a jas sum od kocani,koga mi trebase izvod pred 3medeci,na mm bratuced sto zivee tamu go izvadi i rece nemalo problem,samo mu go prativ maticniot broj.Mozebi imal nekoj poznat sto znam
Не најдов посоодветна тема, затоа ќе прашам овде. Каде во Скопје можам да најдам манга стрипови и отприлика колку е цената? Благодарам.
Девојки ја видов понудава на групер http://grouper.mk/skopje/deal/skopje-poliklinik-ginekoloshki-pregled-pap-eho-ph-test што мислите? Јас прв пат слушам за клиникава.
Ако повторно имаш потреба од вадење на личен документ на друго лице, може да ја завршиш работа доколку имаш полномошно од конкретното лице заверено на нотар.
Не беше до толку дојдена работата, плус и вујна ми работи таму, ама не сакав да замарам други. Поентата беше на минување од таму да средам ако можам, ако не, здравје. Ти благодарам инаку.
Do site Bitolcani/ki, da mi preporacaat slatkarnica ili nekoj koj izrabotuva torti za rodenden so fondan, vo Bitola
Пред 1 година враќав неисправна играчка од тие скапичките и ми ги вратија парите. Е сега мислам ми рекоа дека дали 2 недели или 1 месец да не е поминат не се сеќавам. А правев и замена еднаш не ми направија проблем. Појди директно горе на касите
На кои места освен ново лисиче има Базаро?И која продавница им е најопремена? Ми здосади се во џамбо да идам,во базаро знам има се и сешто по пристапни цени...друго место незнам така по опремено и со солидни цени...дајте предлог ако има негде?
Дали можам да извадам нова лична карта пред да ми истече старата? Ми истекува за месец дена отприлика, ама ме интересира дали би можела порано да завршам работа.
Дали може да се следи состојбата на сметката во охридска банка на интернет и ако знае некој да ми каже како или линк да стави.