Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Општи прашања

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 10 декември 2011.

1. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.585
    ^ Фала Мишела што ми објасни вака убаво. :) Нас уште од сега почнаа да ни закажуваат тестови и испрашувања а и историја ни рече кај него ќе сме имале уште две оцени и после се ќе се собере нели и ќе ни ја стави конечната оцена. А според мене има некоја веројатност да ги направам петки повеќето и плус ако се земе предвид просекот од полугодие, зашто бев 4.00, супер ми беа оцените.. мислам дека имам мала шанса за одлична, ама ако класниот интервенира малку а ќе интервенира знам. :)

Инаку, за твојов проблем со мобилниот.. и јас имав самсунг и ми текнува дека и јас така имав блокнато еден број да не ми ѕвони, ама мене ми беше кога ќе ми заѕвонеше се гледаше бројот ама после неколку секунди автоматски се блокираше повикот. А и мислам дека неможеш да ги делитнеш блокираните броеви, освен ако не си му го тргнала блокот а ти викаш не си.. Значи кога ќе ти заѕвони следен пат, мислам дека мора да ти се покаже бројот ,ако не оди во сетингс да видиш што си направила. Ако и тоа не помага, обрати се кај некој постручен за мобилни, нека види што може да направи. :)

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  2. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    Се продаваат ли негде онакви гумички за виткач за трепки, ама само гумичките. Значи купив еден асален виткач и за 2 месеци (за мене е краткот период :) ) отиде гумичката, нема секој месец да давам пари само по виткачи :)

3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.014
    Допаѓања:
    81.351
    Значи сепак може да се тгрне блокираното, нели? Мене тоа ме мачеше.
    Е сега, како ќе го тргнам тоа друго прашање е, ама ќе чачкам утре ваљда ќе успеам. :worried:
    Иако доколку некоја била во слична каша како мојава, нема да е на одмет ако сподели искуство. :D

4. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Дали во СК има нешто вакво? :?:

На miljkovic му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Има сигурно. Е сега јас во Струга ја купив во Техно маркет, ама чим таму имаше, има и во Скопје. :D
    Чинеше 1500, и супер е зошто има две намени. Така како на сликата, и на фризер еднаш ми ја виткаше како фигаро на едното, само што локните беа поситно и убаво изгледаше. :)
    Види во некоја продавница каде што се продаваат денови, фигара бла бла...

На starfish му/ѝ се допаѓа ова.
  6. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Девојки изгледа во петок ќе тркнам до Ск,па да ве прашам за сложувалки,каде да најдам и по колку пари се од 500,1000 парчиња?

7. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Не знам дали те разбрав добро, ама ај провери вака. :D
    Мене мениво ми е на англиски, па така ќе ти кажувам. Инаку имам Samsung Diva S7070.
    Menu -> Settings -> Application settings -> Call -> All calls -> Auto reject.
    Тука ти пишува Reject list, и под неа треба да го имаш бројот кој ти е блокиран. Кај мене (на touch ми е екранов) има едно поле за штиклирање. Отштиклирај го полето до бројот, па Save.
    А ако не ти е блокиран, не знам дали ќе го пишува тука.

Ако не можеш да се снајдеш или ако ги немаш истите опции, пиши.
    Се надевам помогнав. :)

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  8. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Петок е неработен ден :) Но мислам дека Рамстор ќе работи, има во маркетот сложувалки, за цена не знам точно :?:

9. Butterfly02

Butterfly02 Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    8
    САКАМ ДА ПРАШАМ ШТО МИСЛИТЕ за на оние 'fashion' слики со облека, дали манекенките ја прават облеката убава, или пак облеката ги прави манекенките убави? :lol: (се надевам ја погодив темата)

10. Star19

Star19 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 декември 2011
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    70
    Знае ли некој до колку саат работи аутлетот во Борис Трајковски?
    Итно ми е пишете ако некој знае :)

11. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Сакам да прашам,

сакам комплет да ја избришам историјата на компјутеров... Отидов горе на фајрфоксот во Алатки, па исчисти ја историјата... исчистив..и избриша се, пасворди, и тие работи.. АЛИИИ кога ке пишувам на самото место на пример youtube додека го куцам или фемина или било која страна, ми отвара надоле отворени страни од порано... незнам дали ме сфативте... епа како да го избришам и тоа?? :?: :?:

12. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Девојки нема да е срамота да носам вакво црно мантилче(над колена) во школо,нели?

13. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Душица не ти ја отвара сликата...

14. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Оди во Tools-Options-Privacy и оди never keep history и така нема никогаш да ти пишува ништо што си отварала :)

15. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    Како можам да направам некое убава ( незнам како точно се вика ) како вертикална хартија која се става меѓу странициве на книгиве, да знаеш до каде си стигнал? Ќе побарав на google или youtube ама незнам како се вика.

16. Gossip-girl96

Gossip-girl96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    81
    најверојатно мислиш на бележник на страни, можеш да пробаш со некое подебело картонче, јас ставам обично ливче не ми е воопшто битно тоа :)

17. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Јас тоа си го викам ливче за ориентација :D
    Исечи парче од корицата на некоја тетратка :)

18. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Кој е од Штип овде на форумов да ми каже кој знае да става пирсови и каде се наога? :D Нека ме исконтактира по лп или овде на темава да ми каже информации.

Решена сум :D

19. Elika

Elika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    46
    сакам да прашам,дали некој знае дали пренди кај југодрво е отворено? :)

20. Feminkaa

Feminkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    62
    Дали има некоја феминка од Охрид или дали некој знае дали од автобуската станица има релација за кон Св Стефан населбата (поточно таму се наоѓала некоја болница). Ве молам ако знае некој