Здраво јас сум Маријан и сум нов на форумот Сакав да ве прашам дали знаете како се работи динамичнио микрофон? Го купив од продавница за 200 денари али незнам како да го користам...го вклучвам во компјуттеро и ми работи како звучник од неко се слуша а како микрофон никако неможам да најдам ... Ако некој знај нека пиши БЛАГОДАРААААААААААМ
Каде има macaroons во Скопјево и која им е цената? До сега сум купувала само од Марфи... И каде да најдам убави чоколади, новогодишно украсени, необични ?
Дали има некој/а што работи на кардиологија? Ми треба информација. Ако има нека ми пише лп. Благодарам.
Сo шти мoжaм дa цртaм нa чaшa зa винo? А дa не ми се избрише или неккaквa нaлепницa дa зaлепaм,нo кaквa ??
@SunnyGirl2 Со боја за стакло. Како помала имав такви бои во мали туби, прво црташ на едно пластично проѕирно што идеше во пакувањето со боите, после откако ќе се исуши се одлепува нацртаното и го лепиш на чашата. Провери треба да има во книжарниците.
Каде да најдам од оние сликари што прават карикатури? Ми требаат некои што се добри. Знам само за двајца во Рамстор на приземје. Дали се добри?
Другарка ми еднаш плачеше поради еден од тие што цртаат. Ич не се погоди убаво сликата, а требаше за поклон да ја дава и сакаше да ја фрли, па одвај ја убедивме да не ја фрла. Може тебе ќе ти излезе ко што сакаш
@buba4e89 Цената на билетот треба да биде иста, 35 ден. до први мај. Но, не ме изненадува и да има промена. Се е можно во државава.