Мислам дека цената останува иста т.е 35 денари. После информацијата дека билетот ќе биде 60 денари,градоначалникот Коце и првиот човек на ЈСП имаа интервју каде што ги демантираа претходните информации во врска со покачувањето.
Немам слика. Мислев од телефон да му ја покажам и да си одам. Или да му ја пратам на вибер ако има тој дедото.
Дoкoлку имaш некoј телефoн дoмa штo не гo кoристиш, мoжеш сликaтa дa јa прaтиш и дa му гo oстaвиш дoдекa цртa. Вaкa кo штo кaжувaш не верувaм декa ќе се нaфaти.
кои муабети ги направи за една слика еееј вибер,компјутер,телефон незнам што ,абе извади ја сликата и однеси му ја најбрзо и најлесно
Зависи што сакаш да купиш. Имаш еден во Гтц на прв спрат, има три дуќанчиња (пет шопови) во уличката кај Грчка амбасада, еден дуќан (Зоовивариум) спроти Соборна во уличката до Руска амбасада, еден после млечен во пролазот (Амазон)...На тие ми текнува во моментот.
Последната голема поплава кога беше, тогаш му се поплави и од тогаш затворен е. Но го гледам на фб дека сеуште се занимава со миленици. Поточно гуштери, пајаци, змии и тн.
Ми треба да купам греач за аквариум, за желче ми е со оглед на тоа што помалку вода им треба ми треба и некој послаб ама да не е неквалитетен Благодарам многу ако знаеш ти или некој друг каде да има добри греачи и каде цените се нај ок нека пише