Meis se, не mels, загледај се убаво кај буквата i ќе видиш дека е i а не l како што ти се причинува тебе. Ако е истата што си ја купила во мода, истата ја имам и јас и е meis.
Ne e samo vo skopje taka,jas sum od kocani i nie na badni vecer mesime lepce so paricka,znam deka taka e i vo stip,kumanovo,vinica,a za prilep znam deka na vasilica delat lepce so paricka
АХАХАХАХ елле даа во право си. Како потсечена е. па сунгерчето го имам купено 70ден. А четка моментално немам ама над 150ден се
eve edno prasanje:znaci koga se krsi lepceto so paricka se deli i edno parce za Gospod.sto ako se padne tamu? ova ne go znam.dali nekoj znae?znam deka e za ubavo no sto znaci?
Ако веќе некоја менувачница работи утре, тоа би била таа во Рамстор. Ако не работи таа, значи никоја.
Секоја страна што ќе ја отворам на гугл хром ми се префрла на некои страни со реклами. Освен фејсбук. Имам ад блок, активиран е. Се обидов да го избришам хром и пак да го инсталирам, ама не помага. Некое чаре?
Симни си едно програмче, Malwarebytes Anti-Malware се вика, има free на Google, ќе го пуштиш да ти скенира, ќе ти покаже сите вирусчиња во комјутерот што ти се и ќе ти ги избрише. Јас само со него сум, немам анти вирус, и да чукнам во дрво фино ме служи. Ова е баш за такви работи кога ти прави Redirect на реклами и сл. А тоа Ad Block според мене е повеќе штетно него корисно.
На страната на Капитол пишува дека утре работно време е од 12-20 часот. Би требало и менувачницата да работи тоа време
Тоа е и проблемот, што тоа не се вируси, туку црвчиња. Јас ти кажав мое позитивно искуство од користењето, па ти како сакаш.
Neznaev kade da go postavam prasanjeto,ne mozev da najdam takva tema,ako ima neka go prefrlat prasanjeto.Me interesira dali imate pieno tableti za oddolzuvanje na ciklusot i kako se pijat,po kolku pati vo denot.Vi blagodaram,moze da mi pisete i vo lp da ne ja polnime temata
mimi****, во принцип било кои контрацептивни таблети би го одложиле циклусот, само треба да се соодветни за тебе, т.е. лекар да ти ги препише. Инаку се пијат по една на ден, и кога ќе ги прекинеш, добиваш по 2-3 дена
Баш сега го гледав каталогот на Авон, имаат лакови со гел ефект, во актуелниот каталог за 219 ден. Немам искуство со користење, али има многу убави боички, сјајни и бисерни нијанси.