Ама мала нужда 10часа да не се отиде на мочање не е нормално имам проблем со тоа тоа ќе дојде ама ќе се врати. Не знам кај да го најдам тој чај сред планина сум моментално,најдов палин испив,ЏАБЕ
Ако си сред планина уште подобро. Излези надвор и бери планински. Само пази волци да не те изедат, зошто џабе ќе биде пишувањево.
Најверојатно имаш уринарна инфекција, чај од брусница или увин најдобро е, прва прилика гледај некој од тие земи. Добро е штом палин се нашол тој е баш за тие работи така да сигурно од него си "пуштила", не е џабе
Редовно ти се случува да не можеш да отидеш по мала нужда? Зашто ако ти е добра уринокулутрата, јас ти препорачувам само мноооооогу течности да внесуваш или да си ја провериш работата на бубрезите во краен случај.
Пак јас во оваа тема. Дечки дали некој од вас има завршено курс во New Man's Business Accelerator или познава некој или знае барем нешто за академијава? Ми требаат импресии, искуства, критики... Фала ви многу
Ве молам ако некој се разбира да ми каже дали станува збор за солидни перформанси или за слаби... се работи за компјутер- што може да се очекува??? Intel Pentium, G3220, 3.00GHz, 3 Asus GA-H81M-C 2 GB RAM 500GB HDD DVDRW Windows 10 Home
Се работи за ентри-левел конфигурација која е сосема ок за домашна употреба. Нов за 15.000 денари би било реална цена, секако без монитор.
@JollyGirl И тоа е опција Но, само ако го тепаш тој што заслужува, немој некој ни крив ни должен да си го однесе подебелиот крај
Па за жал тие што заслужуваат се далеку, така да ќе мора некој невин. Ќе одам по улица и кој ќе ме погледне накриво нека се пази или имам опција брат ми и така ми е дома