Најпрво да прашам, дали се носи подарок за осветување на дом? Друго, дали знаете каде можам од фотографија да направам поголем принт (на пример, димензии 130 см на 60 цм)? Воедно, каде би можела и да го врамам?
Не е секогаш така. Еднаш од бес скршив чаша, па после ми беше полошо. Се нервирав зошто сум ја скршил чашата, а плус требаше и да чистам после
Девојки како да изрежам (преснимам) ЦД? Нерото ми бара некои кодови, одамна немам преснимувано, и не сум во тек
http://www.efoto.mk/index.php?route=product/product&path=0&product_id=2 Провери си овде дали ја прават таа димензија, а мислам и во секое посовремено фото студио прават големи формати
Да ми каже некој за бенефит козметиката(не најдов тема). Вреди или не? Општо какви им се римелите,руменилата,пудрите? Ова ми е во план.
Фала за советите. Сеа ќе скршам една чаша па ќе излезам низ населба со слушалки.... Мајка ми дури го чисти стаклото да искомбинирам некако од сите по малку
Џој, иако не сум ги користела овие производи, имам читано и гледано многу рецензии и критики за истите, па можам да ти кажам збор, два. Првото е маскара за веѓите во форма на обоен гел кој ги обликува и истовремено обојува веѓите, држејќи одредена форма. Има специјализирано четче кое прецизно го нанесува продуктот (по ова е позната). Porefessional прајмерот е еден од најпофалените продукти за 2015 година, покрај прајмерот на Too Faced, Primed & Poreless. Претпоставувам дека знаеш како се нанесува: првин се нанесува прајмер (најчесто на Т-зоната), кој го матира и делумно стегнува лицето, правејќи го совршена подлога за нанесување на пудра. Читав дека пудрата издржува без да светне на лицето и повеќе од 6 часа. Во спојлер ќе ти прикачам видеа во кои одлично се опишани својствата на секој продукт поединечно Спојлер Многумина се задоволни од овој бренд, се надевам дека и тебе ќе ти се допаднат
Девојчиња, дај предложете ми некое кафуле со претерано опуштена атмосфера, за обично кафе со другарка се работи, ама девојчево оди на тренинг после тоа така да доаѓа по тренерчиња?