Да се самоцитирам (може некому ќе помогне) и да кажам дека книгата ме смири. Читање и пиење топла ракија (а не чај) му било мајката. Ни музика, ни тепање, ни пешачење, ни стоење на воздух, ништо...само читање....и малку алкохол.
Девојки вие што извадивте студентска електронска картичка дали знаете дали се ставаат пари на неа или не?
Е не знам. Да провериш по салоните на мобилниве оператори, ама не ми се верува. Имаше во авон во претходната кампања ама сега го нема .
Дечки, каде се наоѓаат убави кафеави хеланки? Од обичните,тенките(ама не и проѕирни)а не од оние подебелите како панталони... За под туника.
Незнаев каде да пишам па затоа овде. Ве молам ако има некоја членка што контактирала со Lovely93 (неможам да ја означам а профилот и стои) нека ми пише лп да се консултирам нешто.
Ми треба квалитетен куфер од оние пвц пластифицирани,бев у офис плус по 20тина илјади се,многу ми е,друго шо ми текна е рамстор и толку..дајте некоја насока фала
Ако мислиш на екстерна батерија која се полни дома и го полниш од неа телефонот кога си надвор имаш во Нептун. од 699 до 2000 денари зависи каков сакаш. А каде можам да најдам убави привезоци за кола? Може и онлајн.
Па незнам не се разбирам многу во такви ствари само ми треба несшто да го полнам телефонот додека сум на пат...
Тоа се тие батерии, јас имам 1000 ден ја купив во АМЦ минатата година, и секогаш кога одам на пат имам надворешен полнач за мобилен.