Извини што вака глупо ќе се изразам ама има ли некаков вкус на ориз? Не јадам ориз, одвратен ми е, па затоа прашувам
На цитатот ќе ти одговорам со цитат. Имам слушнато и за Дуле од Велес и се разбира Иван Исцелител. Има и Ѕвездана, но таа им помага само на министри и претседатели. http://media.mk/article/75346/novat...gjasnovidec-pomaga-na-ministri-i-pretsedateli
Иван ептен ми е демоде ,Дуле најблизу ќе ми е изгледа а оваа Ѕвездата нека помага на тие шо им нема спас
Ако сакаш да ограничиш кој да ти пишува лп, во податоци за контакт можеш само да прилагодиш да ти пишуваат само оние што ги следиш, или па никој да не може да ти пишува (ако го отштиклираш тоа прифаќам разговори од...) А за конкретни членови да не можат да ти пишат, мислам дека не постои опција Тие што ги игнорираш само ти не можеш да им ги видиш постовите, ништо друго не нуди таа опција.
Бадемово млеко можеш да си нарачаш од Сурово и вкусно и од Вега, а можеш и сама да си направиш ако имаш добар блендер. Исто и кокосово може во домашни услови да си направи, но не сум пробала. Моето прашање е, што би однеле како поклон на коктел забава по повод љубилеј на фирма? Гледав онакви персонализирани вина, но 600 ден за третокласно вино на Стоби само за да ми испечатат налепница не ми се дава. Некоја друга идеја?
Порано во Сурово и вкусно беше 140 ден за 750 мл. Имаат и млеко од лешници, индиски ореви, овес... Цените за нив се различни, не ги знам точно. Но, мораш еден ден предходно да си го нарачаш. Сега дома си правам сама, па не знам дали имаат измени. Само имај во предвид дека е природно, без конзерванси и затоа има трајност од 3 дена во фрижидер. За Вега не знам цени.
Има ли тема некоја овде за купување на автомобили на старо или ако знае некој да ми прати линк од таква страница.