Дали знаете каде во Струмица може да се најде добра продавница за козметика како ДМ, Космо и сличните?
Девојки дали ќе иде некоја преку граница викендов/деновиве и дали планира да застанува во фришоп? Ако има таква нека се јави на рецепција, би ја замолила да ми види цена за еден парфем и да ми каже колку е. фала
Зошто после 1 саат повикот ми се гаси автоматски? Барам во сетингс ама не можам да најдам нешто поврзано со тоа.
@PinkGirl* Не може @Antolinaa и кај мене така беше на претходниот телефон. На саат и некоја минута (не се сеќавам точно колку) сам исклучуваше. И тоа си е така од телефонот, мислам дека не можеш да го смениш Да не случајно ти е Sony телефонот?
@L.i.n.a.a Не, Леново. Не се сеќавам дали и на стариот вака правеше, не дремам на телефон ова втор пат ми се случува
@buba4e89 Па пишува на шишенцето, Want од Dsquared2. Еве го оригиналниот : Инаку, лансиран е од Септември 2015 година, а треба да биде достапен во продавниците од пролетта, 2016 почнувајќи од Европа.
Претпоставував дека е тоа, зашто и на интернет прочитав нешто такво. Мислиш дека може да се реши "проблемот" ако појдам до некој од салониве или џабе ќе трошам време?