Дали има на вип (*припејд) некоја опција слична како "зборувај 500минути за 150денари со мојот круг на т-мобиле?"
Има некој купувано телескоп? Се мислам дали да порачам од ибеј еден, околу 60 евра е. Нешто скептик сум, да не ми дојде скршен нешто или воопште да не го бива па џабе парите?
Да, сите се со кутија. Не се точни цениве ама отприлика: кожни - 1200, полукожни 600-700, и скај 250-400. Мислам дека нема, ама можеш да си активираш бесплатни минути кон сите или кон вип мрежата. Има во Зегин.
@larrachi Сигурно во Зегин е во вид на апчиња. @Baby-bubu Во продавниците за здрава храна жен шенот е во прашок или како коренче? Мене ми треба како прашок.
Дали некаде ги има новите епизоди на The X-files не ми се чекаат на Fox? Ако ги нашол некој го молам да ми постави линкче
Дали знајте каде се држат и дали воопшто се држат некаде во Битола часови по јога? Кој и да прашам ми прат: за зумба знам ако сакаш. Ама за јога ми треба
Јас сега пред недела дена купив но не следуваше кутија за него. Но јас побарав да ми дадат зошто ми беше за поклон и ми најдоа.
Јас сум љубител на телескопи и цело време се предимислувам за купување. Имаше едно време во Капиштец во Беверли, а сега незнам дали работи таа продавница сеуште. Сега гледам дека имаат и во Сити Мол во Анхоч мислам дека гледав. Не беа многу скапи. Јас не се разбирам во телескопи и тогаш гледав онака било што да земам колку за занимација. И ништо не испадна, не земав сеуште. Од Ибеј немам искуство до сега, али од Алиекспрес ако го порачаш и ако дојде скршен ти праќаат нов или ти враќаат пари. И јас така порачав нешто и ми дојде скршено и веднаш ми пратија ново.
Decki dali nekoja znae nekoja fotokopirnica niz Skopje koja sigurno skenira? Mi treba da iskenira edna kniga vo boja koja ja nema na net da se download-ira tuku ke mora direktno knigata?? Ve molam itno mi treba I mn e bitno. Prasav vo Vito vo Mavrovka ama mi rece ne mozele e sea drugi? :/