Во секоја фотокопирница скенираат, не знам зошто ти кажале не можат. Кај тие најблиску оди прашај, ќе ти ја средат.
Искрено не знам. Но, доколку не ти е тешко провери. И јас мислам дека е лажен профил. Лажни профили имало и секогаш ќе има. Тука нема што да се стори. Знам еднаш имаше еден профил на едно девојче. Девојчето беше болно од леукемија мислам. Потоа се дозна дека е лажен профил, а девојчето на сликите било некое од Србија кое воопшто не било болно. Освен греота, друг збор не можам да кажам. 12 годишни деца одлучиле да бидат "славни".
@atala Фала ви и на двете, ќе се распрашам низ тие поголеми копирници, којзнае колку пари ќе побараат. @kjukli Не знам, ти викам прашував во Вито во Мавровка пошто обично таму копирам дека се најефтини и ми рече не можело, дали немаат скен или што е не знам. Се работи за мал формат атлас со слики само од околу 350 стр. и ми треба копија од истото исто во боја. Ми рекоа само ако е пдф фајл може да го даунлоадира и да го испринта во боја за 3 ден/стр. само атласот го нема пдф фајл Или некој совет како може да напраам копија во боја од книгата ?
Здраво, сакам да ве прашам дали знаете некој кој изработуба квалитетни магистерски? Итно ми е, фалааа
Знам дека има, но не е поентата да ти ја изработат. Магистерската е самиот ти да си ја напишеш и да си ја браниш, таа е шлагот на тортата. Ама за кого како.
Да не ја полниме темава со непотребни коментари, и јас и ти го кажавме тоа што го имавме. А девојкава нека си размисли како е најпаметно да постапи.
Devojki, kade bi mozela da najdam vakvi navlaki za pernici vo Skopje? Ne bev sigurna vo koja tema da go postavam prasanjeto, i se izvinuvam za latinicata. Vi blagodaram odnapred.
Овие навлаки ги печатат, некаде се со нивни навлаки некаде со твои. Им ја кажуваш сликата/шарата и за ден два ти ги прават. Едно време ги имаше и на некоја од страниве на фејсбук, ама не знам дали сеуште ги прават..
Девојки, ајде некоја од вас да ме упати како од Рамстор да стигнам до Јавна Соба во Скопје? Знам дека е пред нос ама малку ко да се подизгубив на мапа, а не смеам да каснам.
Еднаш падна тежок снег во Македонија,така шо се вели де...е...и сега го слушам Коцекабана,на Скопје градоначалникот,вели не' изненади снегот.Шо збораш бе?Снегот падна во декември,тој во август го чекал... Епа,сега ако падни таков снег пак да речиме,пак комуналец ќе ги изненади снегот?
Можат Американците...гледав вчера на ТВ,средија тие таму шо треба...ама ние сме чуден народ...снег ако падни де статуси на фб дека падна,де ова де она...ако падна,ќе стани...нејчр шо велиш