Ве молам, ако има некој онлајн,а знае нешто околу ова нека ми пише. dom/griza-za-domasnite-milenici-t4925/1180.html
тоа се антирефлексни стакла, ги има по сите оптики. Меѓутоа сметам дека не ти требаат, новите телевизори и компјутери си имаат заштита на стаклата, доколку се седи нормално, умерено. Кога седиш на компјутер подолго време, на секој пола саат на пример, направи пауза од минутка и гледај на друго место, подалеку. Исто можеш да си земеш и вештачки солзи, го влажнат окото зашто се суши кога подолго време гледаш во компјутерот и помалку трепкаш.
Aјде сеа кажувајте, рацеве ми се црвено зелени па на виолетово. Како да ја измијам бојава од јајца од рацеве најефикасно (грозни се, а ракавиците ме нервираа )
1.Како оди постапката за испраќање предмети по пошта (облека) ако примачот треба да плати за пратката ? 2.Колку отприлика поштарина за испорака од Скопје за Прилеп? 3.При испраќање преку Брза пошта пратките се спакувани како во кутија нели?
Дали некој/а знае дали и како можам да најдам разговор на скајп со контакт кој го избришав и сега пак го додадов, бидејќи разговорите од пред тоа ми се избришани, а баш ми требаше некој податок... нека ми пише лп ако има некој што може да ми помогне...
дали некој знае зошто ЗУЛУ,не работи?? или дали знаете друга веб страна за гледање македонски телевизии??