Мислам дека во ГТЦ имам видено на прв спрат...ко ќе се качиш по скалите, во тунелчето ко ќе одиш накај Пренди
Јас имам видено во хипермаркетот, во Рамстор мол и во Тинекс Зебра. Но, мислам дека е пролетно растение.Тешко свежо да го најдеш.
Како треба да напишам на англиски на ebay за да проверам дали има од оние како полначи што се за телефон ама што не треба да ѓи вклучуваш во струја? Дали ако знае некој и ако видел такво нешто на ибеј може да ми прати линк?
@Quuen nesto vakvo? http://www.ebay.com/itm/Universal-Q...959829?hash=item25b4412b95:g:rYoAAOSwGotWjlim
Брат ми ќе прави 18 год за точно 5 дена појма немам што да му купам ама морам нешто,ве молам дајте предлози стварно појма немам што
Дечки идеја некоја,за роденден кај другар...рокер? Нејќам класнични поклони каиш,парфем бла бла... Нешо поуникатно ^^
Палици за бубњеви, жици за гитара, CD албум од омилениот бенд, карти за концерт, маица од омилениот бенд, беџови од омилениот бенд, впечатлив прстен или алка.
Што значи ex proprio vigore, во правна смисла? Од анг. е by its own force, но ме интересира наша дефиниција
3 другарки ме викаат во кино во сити мол ама јас никогаш нигде не сум отишла сама надвор од мојата населба страв ми е да одам,филмот завршува во 21:30 некако касно ми е,сами девојчиња да одиме по автобуси се плашам секакви има секакви мисли ми идат на памет.. Што ако некој ме следи? Нож ми извади? Ме ограби? Ме нападне? Што ќе правам? Бог да чуваа.. Морам некако стравов од мене да го извадам,не бива вака.. Ако не отидам утре вечер друг пат ќе треба да одам негде,морам некако од стравов да се отарасам
Девојки и жени ми треба помош итно-дали имате слушнато или вадено документ со назив"уверение со податоци од матична евиденција или нешто слично пошто незнам како поинаку би го превела од германски!?Имено,ми треба за склучување брак во странство а потврдата за слободна брачна содтојба ми ја одбија,го бараат чудово со сите податоци и да е нагласено дека сум немажена и немам нит запишано нит поништено брак Благодарам однапред
Не знам колку години имате, но доколку може некој од родителите да ве земе супер. Доколку нема одете со автобус, раздвижено е во тоа време па некој од родителите нека ве пречека на автобуската каде што ќе се симнете. Нема потреба да се плашиш, допрва ти доаѓаат ситуации каде што ќе треба се почесто да одиш со автобус во секое време од денот. Биди само внимателна, не комуницирај со секој и гледај да бидеш до постари луѓе или девојчиња.
Како е можно ова: Пребарувам определен ФБ профил (пр. Петко Петкоски) во search односно "пребарувај" го кликам излегува профилот. А, кога пребарувам листа на пријатели кај останатите пријатели (кои имаат дозволено да им се гледа листата на пријатели) дотичната особа не ја наоѓам кога ќе го напишам името во search friends на пријателите на кои им се гледа листата на пријатели. Одам во "сите пријатели, долу скролам со маусот ја наоѓам особата, а кога го внесувам името во search friends не можам да го најдам профилот на дотичниот корисник.. До што можи да е?
Не не,го имам тоа предадено е, ова е некој лист каде ке стои дека сум немажена и немам евидентирано брак/ови