@Baby-bubu отидов сама со другарките со автобус и на одење и враќање супер си поминавме мислев дека е страшно,страв ми беше ама сега откако отидов сама и видов дека ништо не е едвајчекам сама да отидам пак некаде Додека не пробаш не може да знаеш како е Имаме 14 год ова ми беше прв пат од населба сама да излезам преубаво си поминав,сакам паак.
Sakam da prasam kade niz skopje ima peralni za alista imam prekrivac za dusek koj go izvadiv ne mi go sobira vo masina pa neznam dali ima takvi mesta ili da go dadam na hemisko
Ако го знаеш IMEI бројот од телефонот (оној што се појавува кога ќе внесеш *#06#) сигурно можи да го лоцираат за неколку минути телефонот (само мислам чекале негде месец дена да видат дали мобилниот менува неколку сопственици и сл.-вака ни имаше објаснето универзитетски проф. кога му го украле неговиот мобилен). Се надевам помогнав.
Zenski aj malce pomos..kade da najdam interesni dekorativni casi za denot na vljubenite?Moze i nekoja stranicka da pratite ako znaete Fala i izvinete na lat
Можеш и со нешто твое да си испринташ, слика, текст, нешто интересно. Има во секој трговски. Веро Џамбо, во Гтц има, има во Рамстор.
Zdravo..Sakam da prasam za mislenje So mm za veridba imame kupeno casovnik (ziden) zaedno so sliki(2 vo 1) i sakam da prasam bidejki imam slusnato deka na takvi raboti ne se nosi casovnik ili na primer vo ljubovna vrska megusebno ne treba da se kupuvaat casovnici bidejki go merelo vremeto do nivnoto prekinuvanje....Dali vie veruvate vo toa, koe e vaseto mislenje?