znaci nie sme kupile za drugi( nasi prijateli) ne za nas...dodeka bevme vo vrska i na nas si kupivme pa gledam seuste sme zaedno...no nekako mi vleze vo glava za toa sto mi imaat kazuvano i sakav da prasam.pozz
Баш бабини и деветини. Часовникот нема да застане ако му менуваш батерии, а врската нема да прекине ако вложуваш во неа - љубов и разбирање.
go imam,svativ deka baraat dokumet koj ne postoi kako obrazec i ne se izdava kaj nas,ke probam so izvod na rodeni vo cija zabeleska stoi deka nemam skluceno brak vo mk. fala ti sepak i se izvinuvam so latinicava nemam mk font
Сакам да прашам што мислите за оваа понуда на групер и дали е океј местото. Понудата ќе ја ставам со спојлер за да не испадне како реклама Спојлер: Понуда од Групер https://grouper.mk/m/skopje/deal/refresh-12-tretmani-za-slabeenje
Имам проблем со портот за полнење на лаптопот. Премногу е лабав/разнишан и не полни како што треба. Сигурна сум дека е портот бидејќи и батеријата и полначот ги проверив и се во ред. Има ли начин да се затегне/поправи портот? Ако знае некој да ме упати каде, што како би ми значело. Фала.
Samo vo nekoj pc servis na moj drugar zs slicen problem mu rekoja 1500 denari (nego mu se labavi portojte za mic i slusalki)
Ми пaднa тaблетoт Не е скршен екрaнoт, вaкa нa изглед нишo не му е, aмa не се уклучувa. Штo мoже дa биде? Дaли гaрaнцијa ќе ми пoкрие сервис? И зaштo ми се зaкaчил некoј мaлер пa ми дешaвa oвa?
Ако имаш гаранција однеси го,ама не кажувај дека ти паднал.Затоа што ако кажеш дека ти паднал тури и пепел на гаранцијата.
Пa тaкa и мислев...сaмo не знaм кoлку би ми верувaле декa oд чистa мирa oткaжaл, немa везе, јaс ќе се прoбaм. Фaлa Скoпјенце!
Стој си на ставот дека се изгасил сам и крај,и ке ти го направат или за рок од 40 дена ако не ти го вратат направен ти следува нов.
Има ли некој телекабел дома? Веќе две-три недели немам добар сигнал на програмите, особено на нашиве. Нема воошто слика, слаб е тонот, и незнам дали е кај сите или само кај нас? :/
Мојот таблет од чиста мира губи вифи мрежа .. Дали е до мрежата или до вифито на таблетов незнам .. Инаку од т хоум имам интернет , некој да знае нешто околу ова ?
Однеси го на сервис, мене не знам колку ми зедоа, но знам дека ми го направија. Задоволна сум, посебно дека и немав бат, само на полнач и супер ми е сеа.
Не можи преку телефонски број затоа што бара код, доколку си го оставила телефонот некаде или некој друг има лесно пристап до твојот телефон тогаш да, може преку телефонски број