Едно техничко прашање, за оние кои скенираат документи и праќаат маилови. Кога скенирате лист по лист - како ги спојувате и да ги испратите како еден документ. Пример диплома нели има 3 страници - ги скенирате 3 посебни листови - како да ја спојам во еден документ?
Може скенираните документи да ги импортираш во word, секој на посебна страна, па потоа да го пратиш како еден word документ, или со некоја програма да направиш print-to-pdf, па ќе имаш еден документ во pdf формат.
@jasmina00 Незнам дали кај сите е исто, но мене ме прашува по скенирањето дали да го сочува (save page) или сакам да дoдадам уште некоја страна во тој документ (add page). И ако кликнеш add page или како и да пишува слично, ќе си скенираш најнормално повторно и кога ќе завршиш работа само save и во еден документ повеќе страни ќе имаш.
Хаха да. Ама си викам ако ја напрам со лименки од пола кило, ќе дојди 5 кила тортата кој ќе ја однеси
Друштво ми треба помош...каде можам да најдам стар весник?? Поточно ми треба Утрински Весник од 27.01.2016 година... имате некоја идеа? Или вие ако купувате да го добијам некако.. да не заборавам..знам дека има електронско издание, ама ми треба весникот во рака ..ви благодарам
Девојки, минатиот пат кога бев во Грција со пријатели, пријателот ни даде пред граница едни листови да потполниме и да ги дадеме на Грчка граница, утре ќе одиме сами и сега немаме такви листови, на граница се даваат ли тие листови?
Не не се плаќаат ставени се таму кај што се даваат пасошите *Незнам зашто ви ѓи земале мене ми се истите листови секогаш
Ne bi trebalo da ti gi zemat a i ne ti preporacuvam da odes za Grcija vikendot osven ako ne si spremna da se iznacekas so saati za vlez ili izlez. Pozdrav