Како што сум информирана влезот ќе е блокиран во 8 часот, а јас пред 8 ќе бидам на граница. Накај 3 часот тргнувам од Ск сепак фала ти.
Od 11-12h najava e deka ke pocne i ke trae poveke od 24h . Dokolku se ispolnat baranjata ke se prekine porano.
Но јас говорам за ноќеска. Нека си почне више, решено е идеме. прашањето ми беше за друго нешто. Благодарам на одговорот.
Синоќа пуштив филм преку кинотека и ми се прекина на пола и на екран стоеше ова View limited, wait you can continue to view. Е сеа сабајлево викам да го догледам и пак истото го пишува, шо е работава?
фала ти black-angel, а од зошто, јас сум направила нешто погрешно или понекогаш така се случува, зш ова ми е првпат вакво нешо да ми се деси а гледам долго време кинотека
Чисто информативно,од љубопитство: Што должности извршуваат оние кои се по професија нотар? Што функции имаат? За нотар општо
Кеч, си купив убави наочари од Верото во Џамбо за 400 денари. Имаше и машки и женски. На пазар можеш да најдеш отприлика исто толку добри (на Зелен пазар), ама тешко дека ќе бидат многу поефтини.
Накратко кажано нотарот е дипломиран правник што има плус полагано нотарски испит.Нотарите имаат јавни овластувања и си имаат свој печат и одредено подрачје во кое работат. Функција би им била заверка при потпишување на договори,односно верификација на сите правни работи кои се поврзани со едно лице,фирма или организација. Еве имам од порано нешто барано,ако сакаш подлабоко да се информираш. http://www.pravda.gov.mk/download.asp?id=784
Дечки ако гледаше некој сител 3, до пред 15тина минути, знае ли кој е филмот што го даваа ? Се секна снимката
Девојки, дали знаете каде можам да сменам батеријата на I phone 5? Ми рекоа дека може на пазар ама не знам на каков квалитет ќе наидам таму ... И отприлика ако може цена да ми кажете
Можеби не е ова за оваа тема ама.. Зошто луѓето не се будат од своето хрчење кога се толку многу гласни?
Има ли некој да ми каже што значи 585 каратно злато ? Дали е чисто или е мешано ? Со сребро или со бакар ?