@referentka Како што прочитав на интернет, ознаката 585 одговара на 14 каратно злато. Значи не е чисто злато, затоа што чистото злато има 24 карати.
Знае ли некој во Автоособраќаен центар „Боро Петрушевски“ дали има во сообраќајната струка профил - Техничар за транспорт и шпедиција. Кај конкурсот што е го нема таков вид на техничар, но гледав една емисија за струки и таму вика дека се изучува техничар за транспорт и шпедиција
Не можев да најдам соодветна тема, па ако има префрлете го прашањево Препорака за девојка што добро шминка? Само цените да се понормални ако може..
Дали некој знае каде можам да најдам лизгалка за деца без куќарка по поповолна цена?ако знае некој нека пиши
dozvola za sklucuvanje na brak se vadi vo mtv ,na italijanski se vika nulla osta,eznam za koja drzava ti treba ama toa e sigurno
Во Pull & Bear и Koton има убави модели, во Koton моментално се на попуст по 250 денари мислам, со футрола 300 денари
Дали има некоја Гинеколошка ординација во Аеродром ? Доколку некој знае нешто во врска со оваа би ве замолила да ми пишете лп имам неколку прашања. Благодарам !
Вaкoв привезoк гледaв вo Киселa Вoдa нa Рaмпa вo прoдaвницaтa кaј штo прaвaт клучеви. Oдaмнa беше, не знaм сегa дaли уште рaбoтaт, нo би требaлo дa имa и вo други прoдaвници кaј штo прaвaт клучеви.
Здраво. Неможев да најдам тема, па затоа овде ќе прашам. Знае ли некој дали постои начин да се повратат избришани видеа од телефон(samsung galaxy s6-ако е од помош) ? Мноогу ми значи видеото и несакајки го избришав. HELP! ( *to recover deleted videos, backup files. )
Да ве прашам дали знаете како се вика кафичот што се наоѓа во сред градски парк, кај езерцата? Дали воопшто постои сеуште и како се стигнува до него?
Не знаев каде да го поставам прашањево ако има соодветна тема слободна нека се премести Компјутерот не сака да ми чита слушалки или звучници ги приклучувам не работат што може да биде ако знае некој да ми каже ?