Каде во Битола можам да ги исфарбам штиклите, или уште подобро дали има начин тоа да го направам дома.Колку ќе ме чини тоа ?!
Ете ми го земаа и кабелчето за телефонот сеа неам како да префрлам скики од мобилен на компиутер Прашањањето ми е знае ли некој да ми даде линк да симнам блутот и ако сака да ми објасни како да го инсталирам
На TLC видов некоја нова емисија Mob wives, тука некој жени само си тепаат и си ги кубат косите. Кажете што е тоа и зошто се тепаат???
Барам чинии со Македонија, или шолја за млеко или кафе. Онакви колекционерите какви што собираат... Обична шолја, Спојлер ама на неа Македонија да пишува, или знамето македонско... Да не знаете дали има онде во тоа продавничето на влезот на ГТЦ, или некое друго место? (Се надевам ме разбра некој)
Во Рамстор има една продавница свашта има со македонски мотиви, чаши, тефтери, тањири, какви ти душа сака сувенири.
Каде можам да купам Kinect игри за Xbox и колку чинат? Еве вакво: http://www.kafepauza.mk/zivot/beskrajna ... i-za-xbox/ Многу ме заинтересира ова со фитнесот и зумбата http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... v6w#at=103
Имаш на зелен пазар на влезот ке видиш има големи Македонски знамиња а внатре во продавничката нема што нема, од чаши,тањири, стаклени чашки.....300 др работи
Ајде кој се разбира во ова да ми појасни, пошто јас сум целосен дудук за мерни единици 10 000 IU 10 mg 300 mgr За последниве две знам дека станува збор за милиграм ама ме буни тоа што на едно место е пишано како ( mg, а на другото како mgr) И уште ова 4x50 mcg
Луѓе што е проблемот со спаива им остаив телефон што го купив од кај нив и ми беше поправен пред месец да кажеме али планирав во пон да го зиам и да го платам гледам дека ги нема таму како затворен тоа рекламата им е внатре нема ништо им звонам на сите можни телефони се грешка било и мобилниот им изгасен знае некој нешто Некоја информација или од газдите ако ги знаете да ми даете мобилен да им се јавам?
Па најверојатно таблетите (претпоставувам дека се таблети) се точно дозирани. Види на пакувањето, мора да пишува колкава е дозата на една таблета, па според тоа ќе се водиш
Мислам дека се работи за жени кои биле омажени за криминалци и се зборува за животот со криминалицте. Се така ми се чини, не ме држи за збор, можно е да не е така.
Што се случува кога ќе добиеш опомена од класен раководител за неоправдани? Освен тоа што нели, ќе добиеш опомена. Нешто советувања, намалено поведение и такви ствари има?