Каде во Аеродром има студио што добро чупа веѓи? Прв пат одам да ми ги средува некој друг и не сакам да ми ги уништат и истенчат зошто со месеци ги пуштам
Досега бев осигурана здравствено со носење потврда за редовен студент. Сега ќе работам и газдата треба да ме осигура, но уште студирам.. Дали ќе можи да ме осигура и дали има некаква процедура?
Законот е сменет така што и секој редовен студент може да биде вработен и пријавен, да му плаќаат придонеси и да му тече стаж.
Дали познавате некоја фирма што е во состојба да донира за хуманитарна организација и што изработува чевли по мерка?
Може ли некој да ми објасни како се бришат стари пораки во својот личен кабинет? Како да избришам разговор и пораки појдовни и дојдовни?
ај ке ве молам за помош мн ми е битно и итно како можеш да докажеш на некој дали си христијанин или муслиманин мислам дали има некаков документ дека го пишува тоа што си....или може ли да се иде во црква и поп да ти даде крштеница дека си крстен тамо.....
ќе те праша за име и презиме и кога си крстена година мора да знаеш , ќе те најдат во книгата и тоа е тоа
Ајде едно прашање, зашто се начудив. Каде, освен во Мак Примат, можам да најдам машки капути по нормална цена? Значи да не се поскапи од 3500 денари.
На полето ксдешто се внесува емаил на грешка ми се внесе и лозинката. Од таблет пишувам како би можел да го избришам тоа? Нема делете копче, инаку знам на лаптоп цтрл+делете. Итно е
@Sweet Justice кога ќе отвориш clear browsing data, селектирај ги сите опции (pass, autofill form data итн.) и оди the beginning of time. Мора да функционира.
Ако терминот Преку мој термин, има важност од еден месец, тоа значи дека иако имаш закажано за точен датум можеш и во друг ден да отидеш додека трае месецов?