ЗНачи на Телеком сте,ќе вртиш на 122(од фиксен) и ќе кажеш што ви е проблемот. Пробај и на 0800 12345,ама не верувам дека им работи овој сеуште.
Некој да не знае, нарачував од еден сајт и шипингот е од 5 до 7 денови додека не стигне во Мк. Од кога го нарачав поминаа повеќе од 2 недели. Прашањето е дали нашава пошта ги држи цел месец додека не им текне да го пратат картончето?
Дали некој знае каде можам да најдам пластични чашки за кафе, како за носење тие што се, со капаче за сламка?
Кој сајт е во прашање? Нашата пошта не ги држи пратките и на царина да ти биде ќе ти стигне картонче.
Дали некој што го има користено Balea спрејот за осветлување е задоволен. И препорачајте ми други ДМ производи.
Vcera si kupiv mi dadoa 2 broja za 300 den i na dvata iams po 150 den kredit..Tie i bile promocija za sv Valentin
Девојчиња едно прашање. Имав извадено картичка од Тутунска за да ми префрлат на неа пари од стипеднија. Е сеа рокот на картичката поминал и без јас да побарам ја реизработиле одново истата. Денес ми стигна порака да одам да си ја земам. Прашањето ми е дали треба да платам нешто? Не ми е баш неопходна во моментов картиката, ама ако не мора да се плати би си ја земала.