Јас. Убав е како напиток. Но мој совет, не фрлај џабе пари, искрено ако збориме, подобро земи чаша млеко, ленено семе, малку плазма (мелена) и половина банана и лажиче несвик (или било што др. доколку не пиеш млеко мн зашо ја не го сакам баш млекото онака само млеко без ништо) и во блендер. Ем поекономично ем поубаво, ем не е премногу калорично. Кога пиев шејк и ја и другарка ми и сестра ми, сите бевме со исти став, дека воопшто не те држи сит, за многу брзо си гладен. И џабе шејков... Ипак тоа е мое мислење и совет
Фала ти мила на одговорот но ми кажаа дека помагал во врска со кожата тие што имаат проблеми со акни за кратко време со пиење на шејкот се чистела кожата ..дали кај тебе имаше некои промени
Леле не! СПоред мене не, ако имаш проблеми со акни, најтопло ти ги препорачувам Анчевски. Еден преглед, јас имав проблеми, ми дадоја апчиња и предлог козметика. Тогаш апчињата само Грција ги имаше. Врти сучи, и Авен козментиката скапи ми беа. Но цел тој трошок се исплати, ете 4 години подоца, верувај само 3 моззочиња ми се појавиа и самите исчезнаа. Не верував дека некогаш ќе ми се среди проблемот. За парите од Шејкот, ја на твое место во АНчевски ќе идам.
@macovska ne mila jas taka si prasav inakuu odam vo dermaplus si go srediv liceto 80% ama taka prasav posto mnogu pofalbi slusav za sejkot...ne da go pijam za akni tuku taka opsto za kozata ..ama stom ne si zablezela nekoi promeni znaci ne ..sepak fala ti..
Мало е местото, но многу убаво. Се наоѓа позади мавровка. Имаат прилично ниски цени, најскапото смути им беше 150 ден, мислам дека Но вреди за секој денар, превкусни им се сите пијалаци, а има и кифли и мафини.
Power point 97-2003 и Word-от ми се симнети на компјутер, ама кога отварам пр. кај home, insert (во тој дел), ни ми отвара слајд, ни ми дава да пишувам.. (ко избледнати ми се деловите, сивкасти) Не знам дали има врска, претходно некој код ми бараше.. Помош ?
Бујрун марицк. А за еуфорија па и нема баш. Се е едно та исто. Кафичите гледат максимално да ќарат , одат до крајности.
Јас 4 години по ред одам. Ама сега без предфестивалска еуфорија не било. Криво ми е таков фестивал да пропадне. А мислам дека ова е и малку политички. Му го прават намерно на Заев.
Девојки,каде можам да најдам убава, машка нараквица од оние плетените? Да видам ли на битпазар по тезгите или џабе ќе одам натака?
Чувството е основниот елемент на лирските песни. Тие најчесто биле интерпретирани од жени, па затоа се нарекуваат и женски песни.
Ме интересира дали мора лично да си ја подигнам личната карта откако ќе ми излезе или може некој (старател) да ја подигне во мое име?