Има повеке опомени, првата мислам дека се добиваше со 7 неоправдани, втората со 11 и тука ти е намалено поведението. Така беше, а сега незнам... Ти колку имаш?
Oд класен раководител кога ќе имаш опомена мислам дека имаш 7 неоправдани. Нема советувања или намалено поведение. Намалено поведение е со 11 неоправдани, ама пак нема некои советувања. Може од твоите дома ќе имаш советување да не бегаш толку многу, т.е ич.
Пет имам и тоа не сосема заслужени (од каснење по пет минути на први час) ама јбг, Калимеро - нема правда. Фала ви.
Да не знае некој како се викаат следниве билки на македонски: zečja stopa (Geum urbanum) gavez (Symphytum officinale) crni slez (Mavla silvestris)
Има у чаршија вакви уметнички продавничиња колку сакаш. И многу се поубави и поевтини шољите од оние у Рамстор на пример Барем според мене. А во Рамстор, на приземје, можат да ти направат и по нарачка какви што сакаш, само скапи се прилично, од 600 нагоре.
Барај ги и под латинското име инаку народски кажано се -зечја стопа - зајачко стопало -гавез - црн корен, црн оман - црн слез - црн слез (има и бел слез)
Да се шишам ли бе вака?! Уствари од кај да знаете вие пак дали јас да се шишам вака и дали ќе ми стои! Добро малце подолго од ова... Не можам сеново да го поднесам, а не ми се штрака коса ич...
^ Искрено мене фризурава не ми се допаѓа Не знам дали е до фацава што ја носи или баш до косата, ама ич не ми прави мерак. Можда подолга малце и со посреден патец?
Кај да си купам витлери и колку пари се, во Тинекс има? Лилит и да не те знам ќе ти речам да не се шишаш така, не ми се допаѓа фризурата општо на било каква фаца
Шишај сеното. Јас вака слично мислам на дужина, скратив и ми е лесно и лепршаво сега. Ич не мисли, коса расте знаеш. И потребни се промени нали
Не знам кај да го поставам прашањето, и ај тука да не има некој бизнис план??, ако има нека ми пиши лп.
Право и на мене нека ми го прати ако го има. Само за еден час ќе го искористам ништо повеќе. I promise!
Значи се утепав од барање на нет и никако да најдам. Ме интересираат оние душецине на дување (тегет), ама не можам да ги најдам во производите на топ шоп, па ај ако некој може да ме просветли и да ми даде линк или информација каде можам да ги најдам, а воедно и да ми каже ако некој има по дома, за искуство де
Сигурно мислиш за овој http://www.topshop.com.mk/51-7972-p.html Но за жал Спојлер Овој производ не можете да го нарачатe бидејќи залихите се потрошија.