Лaни имaше вo Шaтци. Декa се уште сме зимa пa не знaм дaли имa, aмa кaј и дa е би требaлo пaк дa дoнесaт нaoчaри зa сoнце, a сигурнo ќе имa и мaчкести. Истo тaкa и нa Бит Пaзaр имaш мнoгу гoлем избoр.
Фората е што нејќам пазарски одма ќе се скршат. Имам искуство. Во Дуки Дасо некни видов на излог ама цена не видов.
Кaкo мислиш ќе се скршaт? А декa имa некoјa рaзликa пoмеѓу пaзaрски и прoдaвницa кoјa е не е нaменетa сaмo зa нaoчaри, не верувaм.
Јас лани купив едни од Дуки Дасо и отиде рачката за две недели, и требаше на едно уво после да ги носам . Никаков квалитет немаат.
@Elissa si gi nosese taka ko shizik neli?? oti mene mnogu jako mi e taka, naocari na edno uvo, zlaten lanec, kozna jakna I ogromni obetki..
Пред некое време пишуваа девојки од Битола дека во Скопје има работа со скратено време, а во Битола нема, па ако може да ми дадат некои информации што нашле, барав на нет, ама слабо дека најдов нешто.
Девојки,каде можам да најдам машка вратоврска но не како оние класичните туку само околу врат што се става, кратка е. http://www.handlebarclub.co.uk/images/Self-tie-bow-tiebig.jpg нешто вакво..
Јас го пишував тоа имам видено на најди работа на страницата повеќе пати за работа со скратено работно време, но не знам ништо конкретно и сега. Побарај. Се наоѓа таму за разлика од овде. Со среќааа. А јас сакав да прашам... Кучето мое секоја година во овај период преминот од зима во пролет кашла како да се дави и да сака да исплука нешто и онака диши како затнато. Забележав дека е така секоја година во овај период и сакам да знам дали е можно да е алергија? Оти на зима во ладното е океј супер се, а сега кога ќе се стопли кашла.
Знам дека понекогаш такви огласи може да се најдат за келнерки во кафичи и тоа скоро секогаш се за втора смена, односно за периодот од 8 до фајрон (кога се најголемите гужви и им треба персонал плус). Платата е околу 5, 6 илјади и кога од таа сума ќе одземеш пари за автобус и такси, реално цел месец ќе работиш за џабе.
Kако се викаше една локална битолска манифестација слична на "Златна бубамара на популарноста", што ја даваат на една од локалните телевизии (Тера или Орбис не сум сигурен баш ама на една од овие ТВ) и кога се одржува отприлика?
Да незнае некој дали постои опција преку нет да си ја проверам состојбата на сметката на мобилен? Инаку на ONE сум.
Девoјки се ближи 8ми мaрт пa немaм никaквa идејa зa пoдaрoк. Ми требaaт три пoдaрoкa, пa не знaм штo дa земaм. Дaјде идеи.