03.05.2016 натаму. Ти пишува во пораката која што ја добиваш после аплицирањето во која го добиваш и кодот кој ти треба за проверка на резултатите, нели.
Да, продаваат и реплика и оригинал. Е сега тие што им се оригинал им се од друг пазар. (неевропски) Предноста на европските е во тоа што во европските телефони што се од европски пазар имаат гаранција за цела Европа. Значи каде и да отидеш во Европа и нешто му се случи на телефонот, ти даваат нов а тој го зимаат назад и ништо не доплаќаш. За амерички и азијски пазар телефоните се други и се порасипливи од европските. Да ги познаеш, скоро и да не можеш. Така да тие може да ти кажат и дека во Македонија се произведуваат. А уствари се прават во некој подрум во Арачиново. Цената им е поефтина на тие што се од неевропски пазар. Едино по тоа можеш да ги познаеш (но не секогаш цената им е ниска) или па ако си ептен некој фрик по телефони па да знаеш.
А не, фала ама кафе не пијам. Ти ако ме викнеш, јас ќе те земам за жена. За државјанство, не за друго.
Се случувa нa мoменти дa не е дoстaпен фoрумoв. Инaче зa GPS-oт и нa мaјкa ми и гo дaвa уклучен пoсле рaзгoвoр. Мoже ќе се нaјдете вo нoвaтa Бoмбa нa Зaев. ... И вo средa е бесплaтнo зa студенти. Жичaрaтa нa Вoднo, некoи теaтри и кинa.
Вака незнам кај да го поставам прашањево: Барам ресторан за прослава на дипломска, сакаме шведска маса, но сепак ние да го избереме менито, со музика секако. Дали може некој предлог, се мислев за Баба Цана но дали дозволуваат за мал круг на луѓе?
За годишниве даночни пријави за персонален данок на доход, дали некој знае под која ставка треба да се впише договор на дело? Поточно доходот ми е што одев на пракса надомест.
Во Парк. Веднаш после Зоолошка на паркингот се врти десно. Многу е убаво местенцето. Побарај го на ФБ.