Не не , не овој , туку обичен е душекот како да кажам единечен и тегет боја е , а основата му е како плишана или не знам ни јас каква.... Овој и јас го најдов, ама за тегетот (единечен како за на кревет) не можам нигде да најдам,а сигурна сум гледав на тв, е сега дали беше на топ шоп или на нешто друго не знам
http://www.kuvertira.com.mk/sajt/index.php Од тука порачуваме ние секогаш, тортите се преубави, ти ја препорачувам нестле тортата јас сум ептен задоволна , не штедат на ореви,лешници, бадеми, а ги има во скоро секој состав. Не знам колку парчиња беше ама за роденденот на брат ми порачуваме, 500 денари не чини и е бааги голема Плус ако сакаш да ти ја донесат до дома доплаќаш 50 денари.
Да не има некој што сака да оди на Симфонискиот концерт вечер во Дом на Арм? Имам 2 влезници, а јас не можам да одам... Картите во билетара се 300, јас ги нудам за 250.
Две прашања. Сериозно некој ке го гледа ... шоуто (?!) Брачен судија?! И кој по ѓаволите сака Аца Лукас да му суди за брак човече?!
Знам дека има и волонтери у Црвен Крст од тука па да прашам дали некоја од вас ќе оди на динална работилница у Струга од 04-07.05... Ако да нека пише ми ЛП
Кое е тоа козметичко студио што се наоѓа позади средното Васил Антевски- Дрен, т.е Борис ? Ако има некоја што била таму, нека ми пише.
Дечки, каде во Струмица да барам вакви нитни (не мора баш такви исти) Спојлер ? Никаде не сум видела, а и немам претстава кај да ги барам..
Да ве прашам ако знае некој да ми препорача некоја маст или крема за иритации и црвенило на рацете. Нешто ефикасно што може да го смири црвенилото. Зборам за црвенило на дланките. Фала однапред.
Барав во Образование но не најдов општа тема за факултети, ниту некоја соодветна за моево прашање, па затоа ќе го поставам тука, ваљда нема да биде избришано како 90% прашања без да бидат префрлени во ``соодветната`` тема. Значи ме интересира, доколку сум на пример втора година на факултет, односно четврти семестар, дали постои можност да го прескокнам петтиот, односно да не се запишам сега во септември, туку да продолжам директно шести семестар од јануари-февруари? Прашањево искрено го сметав за глупаво и бев убедена дека такво нешто не е можно, се додека денес не се најдов во друштво на едни што го тврдеа спротивното, но не знаеа да ми објаснат точно што како. Ми треба сигурен точен одговор, по гуглов не можам да најдам. Се однесува без разлика дал сум прва, втора, трета година... Битно е дали е можно прескокнување семестар па потоа да се полагаат тие испити задоцнето? Фала многу.
Јас прв пат слушам за ова,а и не ми изгледа на логично и мислам дека неможе така. Ако можело така,веќе сите ќе знаеле и ќе слушавме повеќе такви случаи. Јас имам купено такви ленти и можам да кажам дека се утка невидена. За восокот не знам да ти кажам,али лентиве се ужасни.