Каде можам да купам бело, меко платно ( флекерче, чергиче) за сликање? Не знам да го објаснам добро, блогерите често сликани ситници на него...
Dali ima nekoj da mi odgovori od Bitola kolku pari e pap test i eho na gradi privatno vo bolnica Plodnost Bitola?
Имам прашање. Зошто на фејсбук апликацијата неможам да се вклучам ми пишува дека ми е достигнат лимитот од 4. Незнам што значи тоа а од гоогле можам да се најавам. Еве сега ме одјави и од месенџер откако го сменив пасвордот. Ве молам помогнете ми ќе пукнам.
Јас како што знам,со менување на пасвордот автоматски месинџер те одјавува или пак си одбрала опција:Log out from other devices. За тоа со фејсбукот не те сфатив искрено.Ако грешам нека ме поправи некој.
Нели има опција да ти го зачува уредот од кој се најавуваш. Епа тоа да не е тој лимит од 4. Те одлогирал зашто си сменила пасворд и имаш селектирано да те одлогира од секаде. Би требало без проблем да можеш после тоа да се најавиш... Ако не може, тогаш пробај clear data на фб апликацијата направи и на chrome-то исто.
Одиш во сетингс- апликации-го наоѓаш фб - clear data, истото и за chrome. Се брише скрос се од chrome. И мене пред месец дена ми правеше проблем, па вака го решив.
Од кој влез се влегува за во Биохемија во Воена болница? Знам дека има повеќе влезови, и болницата е со затворени врати и ходници, секаде беше на систем на картици.