Девојки, некој добар забар да ми препорачате во Ново Лисиче или во Аеродром. И како се движат цените отприлика.
Имaм прoблем сo скaјпoт. Уклучен ми е нa телефoн пoстoјaнo и aј штo не ми стигa нoтификaцијa некoј кoгa ми пишувa, туку и не ми прoбивa сигнaл кoгa ми ѕвoни. А кoгa гo oтвoрaм скaјпoт нaмерни, ми кaжувa декa имaм пораки/пoвици. Штo е рaбoтaвa? Чепкaв низ сетингси и не мoжев дa се снaјдaм. Требa нештo конкретнo дa преземам ?
Кај да најдам луѓе кондензирано млеко за благи? На јутуб само такво шлакаат сегде имам побарано не сум нашла. (во Битола)
Околу 400ден мислам,одамна немам отидено https://moirecepti.mk/post/кондензирано-млеко-од-домашната-кујн/
Дo сaмaтa aпликaцијa е, мене некoгaш знaе и сaм дa ме исклучи и сo денoви тaкa дa не знaм декa сум исклучен, дoдекa не прoверaм...
Цените варираат само кај приватњаците коишто немаат договор со фзом. Кога си врзан со фондот 450 денари е композитната пломба, 600 нано-композитната, 200-300 денари вадење заб. Има матични стоматолози што манипулираат со цени, ако приметиш таков, веднаш смени си го.
Цените се различни насекаде. Од 900-2000 денари отприлика, во зависност од тоа со каква пломба се работи/класа на пломба, потоа дали е едноповршинска или повеќеповршинска.
Првин земи рестартирај го телефонот (исклучи-вклучи), ако пак не ти функционира избриши ја апликацијата Скајп па пофторно инсталирај ја...веројатно ќе проработи..не е до телефонот сигурно
После Ленски мост имаш. Во Џамбо видов имаш со 500-1000 парчиња околу 150-300 денари, и имаш комплети од 3 сложувалки по 1000 парчиња 500-600ден. Во Бт има и премногу ефтини на точење шо дури нема смисла да бидат оргинал ... мислам дека е индивидуално до местото од каде што се точи.
Како што знам јас, веќе еден вид на пломба има. Тие железните веќе не ги користат или ги забранија. Прашувам за да знамдали ме коља мене со цените или не.