Ова тешко некој да го знае, колку се изнамачив и пак ништо али ај сепак да пробам. Имам проблем со виберот. Не ги покажува профилните на моите контакти, а на нив не им ја покажува мојата иако имам ставено. Кај мене на неколку контакти покажува слика али онаа јас што ја имам ставено, за кога ќе ми ѕвони. А другите немаат. И кога одам во контактите, кога ќе отворам контакт доле кај бројот не стои Viber како порано, дека е поврзан..сега го нема. Можно е и нешто јас да имам зезнато несакајќи. Мислев дека е нешто до нив проблем али изгледа дека е до мене. Би знаел некој како да го решам ова или кај да се обратам??? ((
Има во продавниците СЕ ЗА 99ДЕН. на бит пазар имаш таква продавница и има различни модели на такви рамки за 99ден
Кaј нaс aлбум oд некoј стрaнски изведувaч мoже дa нaјдеш сaмo вo Југoтoн и тaa другaтa музичкa прoдaвницa вo ГТЦ, кo штo спoмнa Мaрик, нo цените им беa ненoрмaлни пoследен пaт кoгa влегoв, тaкa дa ти препoрaчувaм oд интернет дa си нaрaчaш...
Lele lugje, so e so helihopterive, cesto nasabajle mi letaat bas tuka okolu karpos, me budat. So se slucuva?
Зависи каде го чува, ако е надвор мислам дека е малку 2 пати месечно, саксиите се мали и неможат да зачуваат доволно влага.
Каде да најдам маска како калуѓерка? Материјал? Или она муслиманките што го носат може и тоа, како hijab што им е? Сеедно ми е дали едното или другото. Каде да купам само ? И колку ќе чини? Во Венеција сум, овде нема такво нешто..каде во Скопје има , и онака не знам баш кое каде се наоѓа.. Упатете ме , фала
Девојки, маж ми ја скина јакната, како шушкавец е, е сега да ми препорачате кројач или не знам некое место за да прашаме дали може камуфлажа да се прави... ви благодарам
Vo vero jumbo ima studio Ivama, pravat slozuvalki od sliki. Mislam deka A4 format beshe 300 den. M Jas polagav bukvalno 20min. Formalnost beshe. Gi prochita prashanjata ni dade testovi i na kraj odgovorite ni gi prochita. Uzas.
Судења има....Случајот Диво Насеље и Ќелија се. Кога има судење тој ден тогаш има и хелихоптери и полиција и се. Ете и во вторник ќе има да знаеш
Во право си. Ништо нема да му биде да се става 3-4 пати месечно на пеколното време што го имаме, исто како во пустина да сме, нема разлика
Девојки, ми рекоа дека има речник на правни изрази, значи не превод од друг јазик, туку појаснување на мак зборови. Дали знаете во која книжара можам да го купам и кои се авторите?