Каде во Скопје има официјална Сваровски продавница?Не како тие златарите што продаваат накит со Сваровски елементи, туку нивна.
Во ред благодарам, а ќе ми направи ли некоја услуга, да провери дали го има ова ланче и која му е цената: Во можност сум да дојдам за Скопје дури после 20ти, а ме интересира.Благодарам однапред *Или некоја ако шетне до Солун Космос да ме извести.
@Salome Бидејќи мислам не им се многу разликуваат цените кај нас, на официјалната страна им пишува дека е 89 долари, односно 4800 наши денари
Девојки дали некоја може д ми објасни како да стигнам до Базаро ама она во Топаанско ? Поточно каде треба да се симнам доколку одам со автобус. Знам каде е но немам одено натака со автобуси. Видов преубав саат за во соба ама само во тоа Базаро го има, по другиве не го најдов. @mirandaa @marama помош
За жал не можам да ти помогнам, не знам каде е Базаро, не сум била на тој крај од градов па сигурно 2 години.
Колку што знам кај маркетот Принц најпогодно би било да се симнеш.Не одам ни јас често натаму ,но мислам дека од таму најлесно ќе стигнеш до тоа Базаро таму. Со 9 или 19 . Некој ако знае уште поубаво да објасни ,подетално,нека каже.
Дали може малолетно лице (над 15 годишна возраст) да патува само во некоја од соседните држави или пак во странство?
Самo малoлетнo лице не мoжи да oди oсвен акo има некoј пoлнoлетен сo негo, ние внук му на oдмoр гo нoсевме и бидеќи е малoлетен извадoвме пoтврда oд пoлиција сo пoтпис oд рoдителите, и на граница oбавезнo ни ја бараја пoтврдата сo пасoшoт
Сега незнам каков е законот. Јас кога имав 17 год сама патував до Германија.На граница само во Србија ми бараа дозвола потпишана од родител и заверена во мвр.На останатите граници не ми бараа ништо
Некој добар програм за ведење музика и сигурен нормално Ми треба за да си извадам музика за вежбање за мобилен, па може и некоја апликација да е, ама се измачив со некои глупости па ако има некој проверен да ми каже
@simoncelicius Доколку планираш да одиш со автобус со 9 ка ти е единствена опција и ќе се симнеш на станицата после Пензионерскиот дом ( објектот е покриен со табли во бордо боја и се забележува од автобус) кога ќе заврти возачот. Автобусот запира пред продавница за колонијал пред која има изложено пиљарница. Не може да погрешиш.
На битпазар, веднаш надвор пред пазарот каде што во моментов се продаваат цвеќиња, и во Бриколаж видов евтини. Исто така опција ти е сајтот кактусарница.мк Еден топ (1000 листови) е 180ден, баш прашував пред две недели.
@Kitten Ако не грешам ама мислам дека во еден топ хартија има 500 листа. Каде си гледала топ хартија од 1000 листа, а по цена од 180 денари?
Луѓеее дали некој од вас овде на форумот,го познава проф.Ристо Фотов од Скопје.предаваше во Штип на УГД и во Скопје мислам ,ми треба помош ,ако некој знае нека ми пише лична порака.
Девојки дали во бершка праат замена..купив блуза за поклон ама мала е па сакам да ја сменам имам и фискална..ептен ми е далеку па не ми се оди за џабе ако неможе.. :/