Девојки, да ве прашам случајно некоја да не била на Fashion weekend Skopje што се одржува сега викендов, па ме интересира дали се плаќа влез ?
Може некој да ми каже некоја опција на Т-мобиле да активирам да имам бесплатни минути кон сите оператори? Припејд сум иначе.
@SaIvnjaann Миранда може да ти каже подобро @mirandaa @muchacha_a Прашај во темата за универзитетот, сигурно ќе се најде некоја членка што ќе може да ти помогне http://forum.femina.mk/threads/Универзитет-Гоце-Делчев-Штип.3179/
Јас колку што знам не се плаќа ,барем јас ,а и тие што ги знам не платиле,но ти треба акредитација за да бидеш посетител на ревиите или пак покана лично од некој од дизајнерите.
Dali nekoj ima raboteno Vo OBSE, potocno ODIHR misijata.l?!? Iskustva Vo Ono's na honorari I davacki prema drzavata so ogled na to a stop se raboti za momentalen angazman v pod dogovor kade ti davaat Neto plata, a davackite Sam so GI uplakas... Izvibete za latinica, of mob sum
Никогаш немам земено кафе за носење од кафиќ, ме интересира во Скопје каде има добро кафе за носење, и по која цена? По можност во околина на Карпош 1, Универзална, Аеродром (околу тц Бисер) ?
Некој да ми каже како да стигнам до посебното училиште Иднина во Чаир? Автобус што оди од Кисела Вода/Центар и застанува во близина на училиштето? Нешто во околина некој објект до него за да го најдам полесно?
Имам многу слики на компјутер ама стварно многу се и сакам некаде да ги префрлам зашто еднаш ми се расипа копјутерот и едвај ги спасив. На усб не ги собира а и на цд не верувам дека ќе ги собере.Има некој идеја каде можам да ги префрлам?
Купи си екстерен хард диск, со усб кабелче го приклучуваш на компјутер, си префрлаш што сакаш и што и да се случи на компјутерот немаш гајле. Јас земав за да ми ги префрлат сликите од свадбата и сега само го полнам со слики, инаку и мојот лап топ е нешто дефектен ама па сите слики ги имам на хард префрлено.
Зависи кога си уплатил за да возиш ако си по стара цена е околу 2000 ден ако е по нова мислам дека е поскапо.
За градска кога полагав пред два месеци платив 1800 и нешто, па мислам дека и за тестови беше толку Не сум знаела дека поскапило. Од кога? @presiosaP
@L.i.n.a.a jas uplativ na 10 mart za obukata i fativ po stara cena ..a msilam deka od 20 mart kazaa deka ke ima novi ceni ..inaku jas sum od strumica