Ги има во Сити Мол,во Адидас и во Спорт Вижн.Јас од Адидас ги земав(3990),но забележав дека цената им е иста во двете продавници,но во Адидас имаше повеќе избор на комбинации на бои,но штом сакаш бело со црно ,во двете ќе ги најдеш.Многу се удобни патем. А копии гледам секаде,буквално предосадни станаа.На фејсбук,бит пазар...Вака на изглед скоро исти се ,со некои разлики ,но квалитетот се знае каков ќе им е.Месец до два максимум носење,фалсификатите.
Здраво феминки сакам да ве прашам Домот за деца без родители код која институција спаѓа дали под Министерството за труд и социјална политика и дали има официјална бев страна ? Ви благодарам
Знае ли некој каде можам да најдам убави елегантни патики во Скопје или Софија? Во Chevignon и Bitsiani нема избор. Барам нешто слично на Guardiani, Rossi, Armani, Dolce&Gabanna и други.
Дали знаете дали Голден Роуз имаат дистрибутери во Македонија, дали имаат страна нешто или сајт нешто ми треба да ги исконтактирам?
Овие кумановски влечки биле штетни. Сега пред некој ден читав за нив. Ако веќе се нафаќаш да ми купиш, купи ми Армани.
Сакам да прашам нешто. И ве замолувам само за нормални коментари. Кога сум у веце, во голема нужда, кога ќе завршам и кога ќе пуштам вода, "оноа" не иде у канализација, туку морам да го буткам со таа четката со боцки. Што може да е? Запушено е нешто или?