Феминки родени 80та од Скопје кои сте учеле средно медицинско или познавате личности кои учеле таму, дали би можеле да ми пишете, ми треба важна информација, поточно да најдам една личност. Се извинувам ако е несоодветно барањево. Поздрав
Ај вие што се фенирате и притоа правите од оние крупни локни, со волумн , долу само, кажете ја тајната До четката ли е? На фризер додека гледав како ми ја правеше лесно ми се виде, дома сама се испокубав и ми се плетка четката, неколку испробав па си велам до четките да не е, да не имате некоја да препорачате? Се сакам да знам , благодарна би била да споделите повеќе информации како ова ви успева, зошто од видеата не можам многу да сфатам, ги правам истите движења ама ми се плетка четката и фактички си ја исправувам локната
И јас обична пластична четка бапнав в канта затоа што ми се заплетка в коса и едвај ја извадов. Потоа ја купив четката со природни влакна на Avon Advanced Techniques и се преродив.
Девојки за да сменам боја во тонерот од принтерот треба да го однесам тонерот и таму да ми стават боја или да ја купам боја? Не ми се смејте за прашањево ама досега не сум имала потреба од ова. Веќе имаше еднаш боја кога е купен ама при крај е. И каде би ми препорачале да одам? Да не е изгор скапо и да е во Скопје.
Треба да го однесеш тонерот да го наполнат, но квалитетот на полнет тонер не е ист со квалитетот на фабричкиот тонер. Ако сакаш печатење со добар квалитет, подобро е да си купиш нов тонер.
баш тоа и го читав на нетов во меѓувреме. Ама има модели на самсунг што и после 12 полнења се исто како нови тонерите и по некоја случајност мојот е баш таков
А предлог каде да го носам на полнење? Тоа ми треба. Сеедно ми е како ке принта ионака за домашна употреба ми е. А нов е тонерот ниеднаш до сеа не е полнет не планирам одма да го фрлам.
Не би знаел со сигурност да ти кажам, но мислам дека имаше една фирма во ТЦ Бисер, од кај катната гаража, не знам дали сеуште постои. Инаку мене кога ми треба тонер, купувам компатибилен и доста поефтин од оригиналниот, со задоволителен квалитет.
Года компјутери се занимаваат со ова, ако не се лажам. Не знам дали сеуште им постои продавничето во Бисер, ама имаат продавница спроти Бисер во зградата на Телекабел од задната страна.
settings >call> additional setings > call waiting Кај мене вака е, побарај и кај тебе нешто слично треба да е .