Знае ли некој колку ќе бидат картите за концертот на Enrique Iglesias во Скопје? 8.000 карти се пуштени само затоа што нема капацитет за повеќе во С.Ц. Борис Трајковски.
Цените на влезниците за овој концерт ќе бидат прилагодени според македонскиот пазар и сите детали околу нив ќе бидат објавени во петок во 19 часот.
Некој што се разбира од ова чудо, решив да уплатам ливче, па дали може да ми се објасни што значи Сигурна Победа? Двојна победа претпоставувам да победи екипата и на двата натпревари?
Двојна победа-дали домаќинот или гостинот ќе победи и во прво и во второ полувреме одделно Сигурна победа-дали домаќинот или гостинот ќе победи без да прими гол
Препорака за добра анатомска перница се мислам дали да земам Дормео или нешто другозашто секој ден се будам со главоболка и болки во вратот. @Mr. Right не знам конкретно да ти кажам каква ама побарај во аптека мислам дека помагаат тие што се на база на невен,кантарион и слично или пак ако имаш дома масло од кантарион
Фала за одговор. Перница можеш слободно да си земеш од Дормео. Јас ја користам веќе година дена и супер е. Глава не ме боли и немам никакви болки во врат, а и не се потиш летно време со оваа што ја имам. Така да, ти препорачувам да си земеш од таму.
Не би ти препорачал Дормео, пошто ем е неприродна, ем ќе се навикнеш на неа и утре кога ќе треба да спиеш на друго место (хотел, пријател) ќе ти биде чудно на обична перница. Најдобро земи си некоја малку подебела перница ако сегашната ти е сплескана.