доколку некоја е била на саемот и знае цена на книгата „љубов во време на колера“ нека ми каже... си ја порачав по една другарка, а не знам дали и дадов доволно пари
@Marick14 Gospod_54 Се зезам, јас мислев дека е повеќе бизнис ориентирана апликацијата, a првпат слушам, ама после Даниниот флерт, no thanks
Каде може да се купат вакви чинии во Скопјево (значи материјалот ми е битен, не мора со вакви рустикални шари и слично)? Ми треба за подгревање на помали порции на храна на плотна на слабо. И кои им се цените отприлика? Фала.
Дали некој знае како се вика приватната аптека што се наога до Броз кафичот на Партизанска, тука по скалите надоле се наога?
Колку би ме чинело со такси од автобуска до аеродром ? Или дали има некои градски автобуси што возат до таму. Извинете за глупото прашање, не сум од Скопје
Таксито беше 600, ама пред 4-5 години, сега сигурно поскапеле. Најефтино ти е со автобус, има линија за на аеродом. Еве ти линк за распоредот (пишува 175 денари во еден правец). http://skp.airports.com.mk/default.aspx?ItemID=490
Има ли начин кога се пишува некој прашалник на Word 2013, да се направи листата а) б) в) ? Пошто мене ми излегува или а,б,ц или a,b,c
Вo пoследнo време, гледaм мaшкиве се нoсaт вo фaрмерки/пaнтaлoни сo вoјнички принт, aмa не мислaм нa oние клaсичнине штo се нoсеa пред 5-10 гoдини, негo кo пoнoв мoдел се. Имaте ли зaбележaнo некaде тaкви?