Мислaм декa мoже, aмa тие штo мoрaш дa ги пиеш кaкo терaпијa зa време нa летoт, и тoa сo пoтврдa oд лекaр, други не смееш.
Ме интересира нешто во врска со спојувањето на Оне и Вип заедно. Деновиве приметив дека салоните на Оне нема да работат се додека и двете фирми не почнат да работат заедно, односно околу 15 дена. Па би сакала да знам, бидејки мој мобилен оператор што го користам е Оне, дали ќе можам повторно да внесувам кредит или се потребни некои промени од кога ќе се официјализира сето тоа??
Дали ќе може некој да ми каже нешто општо нешто што е најглавно за мрежеста супстанција? Благодарам однапред
Е сега, прашањето малку ми е, нетипично Дали на некој му текнува како се викаа (oд порано) тие густите сокови, синиот беше од портокал, а розе-виолетовиот беше праска? @Marick14 и компанија?
@Ketchup Не Кечо, тие на Sungold целите се сини, за тие јас што прашувам, синиот беше целосно син со портокалот, а тој со праска беше розе-виолетово целиот терапак Сината боја беше ваква Спојлер: Сина боја А розе-виолетовиот не беше нападен некој тон Ама објаснувам
Бифрут...се сеќавам дека сокот од портокал беше во сино тетрапак пакување, а тој од праска во виолетово пакување. Имаше и сок од кајсија, ама не се сеќавам каква беше бојата на амбалажата. Тој од боровинка беше светло-сино пакување.