Сега не можам. Утре ќе се уклучам од компјутер и ќе најдам слики. Знам дека има некаде на интернет. Ги гледав пред некој ден.
Здраво! Нова сум на форумов. Ми треба препорака за кактус-градина од оние што ги изработуваат во цвеќарниците. Каде можам да најдам по пристапна цена во Скопје? Нешто вака Однапред Ви благодарам!
Јас пред 3 год. мењав адреса,и тоа што беше потребно беше оставинска,и венчаница за мојот сопруг,како доказ.Така беше во мојот случај.
Јас се вселив во куќата што ја наследив од моите. Ти одиш под кирија? или си купи стан! Вероватно некој договор за купен стан или договор за под наем, а ако тоа е привремено живиалиште,не мораш да мењаш адреса
Нее ме разбираш, не сум купила стан. Одамна сум вселена тука само личната карта ми се води на старото живеалиште, па сакав да ја сменам.
Па ништо, оди и прашај во тој случај кој документи ти требаат. Јас кога се омажив сменив адреса,тогаш треба венчаница и сега кога се вратив во мојата куќа повторно ми бараа документ по кој основ мењам адреса. Жал ми е што не ти помогнав
Може ли некој да ми каже што е најефикасно против бубачки??? Секоја година си имам проблем со нив кога ќе се стопли. Препорачајте ми некој прашок или нешто за во штекер што нема да ми смета мене.
Дали знае некој каде можам да го најдам Солкосерил гелот за очи? Во Зегин го немале повеќе од два месеца. Ве молам итно ми е.
Дали има интернет во читалната 1000 книги? Не сум била скоро една година, а пред една година кога имаше, кога немаше, почесто немаше. Благодарам однапред
@Marick14 Од искуство ти го препорачувам електричниот апарат против инсекти Raid. Го има во маркетите. Спојлер: . http://online.idea.rs/images/products/509/509103254l.gif
Знае ли некој како да го појачам сигналот за интернетот од модемот, на вториот кат каде што седам е многу послаб...?