Некoј дa не имa зaбележaнo кaј нaс мaички нa кoи се менувa бoјaтa нa нaтписoт пo ритaмoт нa музикaтa? Видoв нa еднo видеo oд журкa вo Србијa еден дечкo сo тaквa мaичкa, пa ме интересирa дaли и кaј нaс гo имa oвa чудo.
Што е финтата со лимените кутии во форма на срце со Мики Маус ? Што има во нив ? Охх пуста љубопитност, зошто ги има во Зегин
@pupi.girl Пралине чоколатки. Во Зегин и така се продава храна, од кекси до џемови и бонбони, па ова им доаѓа едно од поинтересните.
500 некаде. Да ги порачам ли овие правите хеланки се или ? Ај плис совет ? Ептен се евтини со се појасот. http://www.kupise.com/index.php?route=product/product&product_id=343
Znae nekoj koja Visa electron , potocno od koja nasa banka e najpogodna za koristenje u Romanija ? Za najmala provizija pred se ....
Дечки, може некој да ми објасни каде се наоѓа т.е како да стигнам до Игуана туристичката агенција од Центар? Фала.
Леле ми текна! На мапава друга локација гледам, не можев да се ориентирам. Очигледно тој дел од ЦНС не ми функционира. Фала ти!
Здраво женски да не знаете некои што продаваат плацеви за куќи,или пак некој од вас да не продава во населбите аеродром,кисела вода и илинден.