Ќе патувам со Wizzair , дали ако во рачната торба имам во несесер накит (бижутерија) ќе свири на тоа скенерот и ќе ми прават проблеми ?
Чанта мислам не , си иде посебно , на себе каиш ако имаш те тераат да го извадиш . знам и мосови на заби и протези што носат некои им свири Ако е за тоа и самата чанта има метален патент ,така да немаш гајле
Каде во Скопјево би можело да се најде вакво нешто? Само да не мора да се нарачува од нет, морам да пробам.
Немај гајле можеш слободно да си ставиш во несесерот се. Торбата на скенер ќе помине и не ја претресуваат. Јас имав во несесерот и шминки и накит и никој ништо не ми провери накнадно.
искрено нз , али се надевам дека ке биде добро времето , инаку вчера заврна снег на планините , денес е ладно , валда немат да држит ладно до внедела ...
Да ги порачам ли овие правите хеланки се или ? Ај плис совет ? Ептен се евтини со се појасот. http://www.kupise.com/index.php?route=product/product&product_id=343
Луна паркот во Скопје дали е во функција или прават некои измени и не работи? Другарка ми го кажа ова второво ама не е сигурна.
Ме интересира каде можам да го гледам говорот на Ник Вујичич? Многу ми е криво што не бев на тој настан, па сакам сега да го изгледам цел ако го има негде.
Лејди провери во Офис шус, мислам дека Томи Хилфигер или како да е марката имаат слични модели. Имам гледано слични.
Здраво, некој ако знае да ми каже каде прават принтање/печатење на маици во Скопје, ама да бидат поквалитетни не како оние што се лепени шо паѓаат по две/три перења ? Фала
Аааа, ахаха, фала мила. Требаше да пишам "и да немаат вртоглаво висока цена". Знам дека има во Томи Хилфигер, само страв ми е да прашам за цена.
Еми да немаат вртоглава цена не знам кај има. Хаха Ако ти е за утеха квалитетни се и ќе ги изнаносиш. Братучетка ми има исто проблем со стапалата и често зема од таму и многу е задоволна. Е сега што се прескапи....
Имам облека (маички поточно) која ја порачав од Алиекспрес пред 2 години, но ми беа мали и двете. Па сега сакам да ги дадам на некого или некаде. Дали би знаеле каде можам да ги дадам? Кога поминувам покрај Сити Мол, гледам има едно големо како канта е, но не сум забележал што се фрла во него, зошто изгледа не е за отпадоци зошто е многу поголемо за да биде само за отпадоци. Дали тоа е за оставање на облека или е нешто друго? Маичките ниеднаш не се носени.