Кој бутик на Мана е најблиску до Центар? Како можам да го најдам? http://www.facebook.com/MANAfashion
Па најблиску ти е тој во Ново Лисиче за 10-15 минути си таму од центар Другите според мене се малце подалеку..
Да не знаете позивен број +393 од која земја е? И мобилен и фиксен, пошто не знам од каква линија имаат барано.
+393 не постои, има само +39 за Италија. Друг пат кога ќе ти вртат не се јавуваj, измама е, ќе ти земат само пари без потреба.
А бе ме буни тоа што претходно па е вртено од +385 неколку пати, а тоа е во Хрватска, а меѓу тие повици еднаш од +393. Во секој случај фала на информација. А и припејд сум така што не можат да ми прават импулси
Дали некој може да ми препорача соодветна замена на Бен Геј (Ben Gay) - маст за ослободување на болката во мускулите? Бен Геј-от ми беше супер, ама за жал, престана да се произведува
Постои ли некаква можност да си го вратам хајлинчето во нормала , малце ми пожолте од пеглањето да не речам го изгорив ????
Јас како спортист можам да ти ги препорачам Ketonal, Vapo Rub, Kontra pain, Fitalp (имаш црвена и плава, плавата е повеќе за опуштање а црвената за загревање). Побарај некоја од овие, би требало да најдеш
Сакам да прашам која е процедурата за вадење извод и државјанство? Се закажува ли? Кои документи ми се потребни? Фала
За државјанство само знам, не се закажува, одиш на шалтер со лична документација и ти го даваат веднаш или евентуално утредента.
средата од лепчето натопија со вино и шеќер и стави ја на модрицата да отстои неколку саати, врзи си ја добро. Ова мене ми има помогнато, а имам слушнато дека може и да се намачкаш со маргарин кристал.