@buttercup5 Имаше во Џамбо Февруари/Март. Сега брзо немам забележено. @Tiniiic моите за Божиќ ми купија големо огледало - 500ден без рамка, во Џамбо + со рамка беше - 600ден. @SnowQueen17 мислам дека ако сакаш да останиш анонимна (и ако не остави информации) нема да кажат, ама мислам. Не сум баш сигурна сепак ...
Провери во Пошта, имаат интересна понуда. https://m.facebook.com/LoungeBarPos...7227913&slog=6&seq=1108257992&rk=1&fbtype=274
Каде можам да најдам извештаи од екстерното тестирање, односно статистика какви и колку отстапувања имало во оценувањето? Дали има на страната на МОН такво нешто или?
Девојки дали знаете како се вика кинескиот (или тајландски, не сум сигурна) ресторан што се наоѓа на плоштад одма спроти Мериот хотелот? Фала ви
Znam deka ima tema za kosa,ama ne sum sigurna kolku e posetena pa tuka ke prasam. Imam dosta dolga i gusta kosa pa koga ke ja navitkam loknite ne mi drzat ni saat vreme. Nekoj sovet ili da mi kazete sto vie praktikuvate pri vitkanje za podolgo da vi drzi. Moze i Lp
Коктел Бар имаат убави коктели и не се скапи. Има и голем избор на алкохолни коктели, а безалкохолни има 5-6 од кои сите сум ги пробал.
Јас лани бев со кола. Со дизел ми потроши 100 евра во два правци од Скопје. Тогашната кола ми трошеше 5 литри. Ако ти е на бензин колата може и повеќе да те фати, со оглед на тоа дека бензинот е поскап и повеќе троши.
Ајде тука да си прашам , да не правам еци-пеци-пец Се мислам помеѓу Samsung galaxy J5 i Huawei p8 lite... За Huaweito гледав мислења дека не држи мн бтерија дрУго се си е супер. До сега имав Галакси с3 батерија крш , исто и делот за протнување на полнач се расипа 3 пати .. Исто така подобра предна и задна камера има Huawеито...Некој искусто со телефониве ?
Колку што видов на нет и двата телефона имаат иста камера 13мп со 5мп со тоа што Самсунгот на предната камера има блиц. Сум слушнала позитивни коментари за Самсунгот од мои блиски и лично јас би го одбрала него.
И јас се двоумев меѓу овие два и се одлучив за Huawei p8 lite и верувај ми не згрешив за разлика од другарка ми која го зеде Самсунгот и после 5 дена мораше да го врати на поправка.
Самсунзите не се многу издржливи со батерија. Е сега Хјувеј не сум користел за да ти кажам. Но по перфоманси е подобар Р8 Лајт отколку Ј5. Јас би ти го препорачал Хјувеито.
И тоа што викаш . Кај го полнам на 3,4 саати и ми се расипува тоа за полнење пак памети не ми доаѓа Решена дилема , ќе го пробаме Хуавејот Доста му беше на Самсунгов Фала ви на сите !