@Petra777 Jas go dobiv Huawei pred okolu dva meseci,prezadovolna sum in baterija drzi a Za slikite da ne zboruvam,preubavi izleguvaat.
Фалааа ти ! Бај д веј за косата сега видов ,сакав да ти пишам ама побрза си Џабе е се , што се немам пробано за локни , мислам пресата си го направи своето . Години се тоа наназад , што не лепев на коса Пробај еве балеа има за кадрава , па после дали природни кадрици или со преса/фигаро , тафт црвен , со него мислам барем 4 часа стојат
Луѓе има ли некоја наградна игра на Фриком,на Милка сладоледите? Бидејќи сестра ми јадеше прееска и и пишува Уни кредит 30000 денари,да не е нешто?
Практично прашањето ми го постави брат ми мене, јас вас. Дали е океј да оди на свадба со фармерки, патики, блуза на куси и сако поспортско? Не можел да се малтретира костуми да носи, да не било срамота така да оди. За женско да праша ќе му кажам ама вакаааа.. Шо знам. Машки шо велите?
Да би била машко не би се облекла така, еднолично и досадно, баш затоа што не носи често костум еве му шанса не мора да е класичен, баш за машкиве има интересни комбинации на кошула, пантолони и сако во светли бои па и со лептирче милина
Е па не секој има таков стил. Брат ми не носи костуми, не ни ги сака, не ни се чувствува удобно. Нека кажат овие младите машки тука по форумот како е модата сега.
Не се прајте прилепчани со сила, нека си клај костум, нека не се зафркава. Спојлер No offence intended.
Пффф и претходната феминка што ти одговори е женско, па не ја искуди дека ти реплицирала. И ние имаме машки членови по дома, па ваљда знаеме што носат. Нвм
И јас имам дечко шо никогаш не клал костум во животот. Ни за на свадба, ни за нигде. Затоа и си прашвам тука машки млади шо мислат. Не сите имат вкус и стас за костум. Не мора така нападно да одговараш значи, наши сме Ако не ќе го преселам брат ми Прилеп па ќе ја наредиме