1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Општи прашања

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 10 декември 2011.

1. ЈеленаЏиш

ЈеленаЏиш Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    511
    Допаѓања:
    1.891
    Ти си праша, јас ти кажав. Не сфаќаш битолски мајтапи изглеа. :lol:
    За било какво вечерно излегување, фармерки и патики со сако, а под сакото обична маица е океј, топ е.
    За свадба? Not so much.

Толку од мене.

На kjukli, theowndemon и jovanovska94 им се допаѓа ова.
  2. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    @s1a1n1d1r1a1 а машки колку има на форумот? Двајца без тројца. Сепак, бараш мислење од машки на женски форум...

Доколку брат ти не сака да носи костум и воопшто нема во план такво нешто, нема потреба да ја трупаш темата.
    Вака оди муабетот: си прашала дали би изгледало глупо, девојката под тебе ти вели дека свадба е прилика да се облече во кошула, ти под неа пак објаснуваш стилот не му е таков. Е што сега?

Еве на пример, брат ми иако сеуште е мал (да речеме) се гледа дека е спортски тип, ама има две кошули и панталони кои го носи на посвечени настани. Татко ми за секој ден носи фармерки ама за на свадби има костум и панталони.

За машки има многу фини кежуал кошули, пример како оние од Спрингфилд (има и поевтини варијанти ако веќе не планира да даде за една кошула 40 - 50 евра), со фармерки изгледаат сосема океј.

Крај краева ако не се чувствува пријатно, нека си носи маица.

На Аliсe и kjukli им се допаѓа ова.
  3. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.362
    Зошто ја тупам темата? Кога се обраќам на машки, или на постари, или на бремени сакам одговор од наведените групи. Не ми е релевантен вашиот одговор. Ако знаев сама ќе му одговорев, зато прашвам машки. Поарно никој да не ми одговореше од колку вие паметни на секое мислење што се правите.
    И готово. Фала ви на одговорите, си добив одговори од машки.

4. jovanovska94

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Ја трупаш темата, ептен си напната. Сме оделиле време да ти пишеме мислење, а ти уште не разубедуваш. Што да кажам, форумот си го промашила.

Еве обично мажите кога се спремаат за некаде мислење бараат од некоја девојка/ жена/ мајка/ другарка/ сестра. Не одат само мажи на свадби, туку и ние од женскиот род.

На Аliсe, ванилала, SuperGirl24 и 3 други им се допаѓа ова.
  5. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.956
    Допаѓања:
    48.245
  6. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.413
    Допаѓања:
    8.500
    Стварно недолично ми е и невкусно кога ке видам машки на свадба во мајца, фармерки и патики, сепак зборувам за дечковци не деца и тинејџери мада гледам има и за нив убави комбинации со кошулка и фармерче.
    Колку има убави младалачки одела во Бицијани, струкирани во убави боички, абе милина ме фати уште кога ке видам убав и згоден дечко во оделото мммммм ептен ми изгледа убаво.

Незнам колку е возрасен брат ти, но ако е +20 да срамота е да иде на свадба во патики и мајца, барем кошула и ципели некои спортска елеганција нека облече.

На kjukli, ЈеленаЏиш и s1a1n1d1r1a1 им се допаѓа ова.
  7. Jason123

Jason123 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    3.168
    Може ли да ми даде упат друг општ лекар освен матичниот?
    Во случај да отидам и не го начекам мојот.

8. jok

jok Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    932
    Допаѓања:
    908
    Замената негова може.
    Ако не на работа, матичната тогаш земаме од докторот што е друга смена. Тој што и е официјална замена

На Jason123 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169
    Да ве прашам, во онаа билетарата кај сити мол, кај последна 19-ка може ли да се надополнува картицата за автобус (електронската, онаа со 10 возења).

10. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.468
    Допаѓања:
    48.714
    @s1a1n1d1r1a1 зависи свадбата дали е класична или е некоја поопуштена. Што знам на нашшите класични свадби некако не ми е ок да видам некој во фармерка и мајца или поспортска варијанта кога сите околу него се дотерани ко за на бал. Од друга страна има и нетрадиционални свадби во поопуштена атмосфера на која сите си идат полабаво така да и тоа ми е ок. Така да се зависи од самата свадба. Ние лани бевме на таква опуштена свадба на отворено во природа каде не бевме со традиционалните балски фустани и торти на глава него напротив, мажите си беа во фармерки и кошулчиња девојките во пообични фустанчиња практично за у град што ги носиме.

На s1a1n1d1r1a1 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. sagittarius57

sagittarius57 Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2013
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    2.270
    Знае ли некој да ми каже кои викенди се бесплатни за млади со воз ? :?:

12. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @s1a1n1d1r1a1 Колку години е брат ти и колку сте блиски со младоженците? Плус како што рече СуперГрл24 погоре, каков е дрес кодот на свадбата?

13. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.956
    Допаѓања:
    48.245
    Џабе пишувате девојчето си бара мислење од машка популација:D

На bad girl18, jovanovska94 и ЈеленаЏиш им се допаѓа ова.
  14. ЈеленаЏиш

ЈеленаЏиш Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    511
    Допаѓања:
    1.891
    И јас тоа ќе велев, ама се плашам да не сум премногу нападна. :tmi:

На jovanovska94, Elissa и elimkd им се допаѓа ова.
  15. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.447
    Допаѓања:
    25.045
    Дали е променет законот за купување алкохол? До колку саат е дозволено по маркетиве, 7 или 9?

16. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.362
    Не знам каква е свадбата тој си знае. Ќе си носи тоа што си сака не гледам причина некој да се прави нешто што не е макар и за на свадба. И така го советував.
    Дечко ми пример никогаш во живот нема сако или костум облечено. На свадба бевме и носеше кошула, пантолони и црвени Конверс. И тоа му е стилот сите го знаат, и најубав беше :inlove:.

На Ketchup, SuperGirl24 и kolovoz им се допаѓа ова.
  17. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    2.937
    Допаѓања:
    18.191
    @MissChievous Минатата недела до 7 беше. Мислам дека уште не е сменето.

На MissChievous му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    @s1a1n1d1r1a1
    Кoмбинaцијaвa нa брaт ти е супер и вooпштo не е глупo. И јaс мнoгу реткo нoсaм кoшули, oделa пa ич. Пoдoбрo дa се oблече убaвo нa нaчинoт нa кoј се нoси, oткoлку дa купи некoјa кaрирaнa кoшулa(нaјчестo црвенo-белa сo крaтки рaкaви) рaди редa, нели кoлку сaмo кoшулa дa биде.
    Мене ме интересирa дa не знaете некoјa aпликaцијa зa уредувaње нa слики нa кoјa при внесувaње нa текст нa сликaтa би мoжелo дa се зaдебелaт и зaкoсaт буквите?

19. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    денес си зедов клуб картичка од космо,ме интересира како да ја користам и како да видам кои производи се со попуст кои се купуваат со клуб картичка?

20. jovanovska94

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    @delevingne јас имам клуб картичка одамна, но ми рекоа дека веќе не се користи. Мојата е бела а со розови букви пишува Cosmo. Твојата каква е? Сега може да собираш поени само со број на Т-mobile.
    Инаку имаше попусти со таа картичка, и со секое купување собираш поени т.е. денари и после одредена сума можеш да ги искористиш, слично како рамстор картичките функционира.

Инаку девојки да ве прашам дали знаете колку се движат цените за оние материјали изработувани со шљокици на Женски пазар или во доќаните во Стара чаршија?

На ваков материјал мислам