И јас имав голема желба за таков. Ама ми загина желбата. Не се добри. Има еден во BMW во Момин поток ако не е продаден. Јас го гледав тој. Цената беше 9.900, а годиште 2009/10 мислам дека беше. Црвена боја. Води го и на нивниот официјален сајт и на пазар3. За тие пари што ќе ги дадеш за Мини, ќе си земеш BMW.
decki da ve prassam..i kupiv farmerki na sestra mi od city mall od koton i sea i se mali i saka da i dadam pari da si kupi sama,vrakjaat li pari ili ne?
Не ме фaќaј зa збoр, aмa мислaм декa врaќaaт. Знaм декa мoже дa се зaмени прoизвoдoт, a зa пaриве не сум сигурен.
Разликата е што Морис веќе не се произведува. Јас па не сакам аутоматик. Јас бев заљубен во Мини. А и сеуште ги сакам. Ама знам многу луѓе што имале и викаат не се добри. Немаат ни добра вожња. BMW 1 серија земи си од 2008 па нагоре. Пошизичко е.
Каде би можел да најдам некоја поголема и убава рамка за слика, ама да биде детска. Конкретно за девојче. Ми треба место и цена.
Me again Се снајдов за дијаграмите, сега прашањето ми е сосема друго Дали знае некој од каде можам да најдам каков бил просекот и успехот на државно ниво, за попретходните години (2010,2009,2008? Некој извештај некаде онлајн?
Да си провериш во Џамбо @jovanovska94 таков материјал со шљокици овде у Тетово можеш да најдеш со сигурност, испод 1000ка е. (сум земала)...Ја да ти кажам за секој случај, доколку не најдеш низ Ск.
@IronLady Ајри, во Џамбо нема некој голем избор и плус нема никакви детски рамки. Барем пред месец-два кога бев таму не видов.
Епа тогаш види по цвеќари, по детски продавници кај што продаваат играчки (овде со сигурност би требало да има).