Ima na internet vidi na aliexpress.Za,vo Makedonija ne sum sigurna mislam nema.Baras onie doma sto se lepat,so pegla?
Да предложи некој страна за креирање на онлајн анкета со можност за поставување на повеќе од едно прашање.
https://docs.google.com/forms/d/14vs65cp7d3iDLL8ryUbztH3NwVKLK8mJG_z8k3GaHkI/viewform Вака нешто? Ако да, имаш на гоогл акаунтот. Во гугл формс. Има многу подесувања, различни видови на прашања и добро обработени резултати од анкетата.
dali nekoj e biden na glow camp?.... ako e moze li da mi kaze kakvo bese intervjuto od prilikaa so prasanja
Itno mi e, ako znae nekoj ke ve zamolam da mi kazete Koga pisuvam na facebook neli, od messanger, mi pisuva испратено од месинџер. Dali moze, i kako moze, da smenam da mi pisuva lokacija od kade sto se naogam? na pr: испратено во близина на Тетово. Porano znam deka mozese taka nesto, a sega? Fala mnogu
Може ли некој кој знае убаво англиски да ми помогне да напишам потврда за кај нотар, вака треба да изгледа Јас (име и презиме) мајка на (име и презиме) давам согласност мојот сопруг (име и презиме) да поднесе барање за пасош и да го подигне истиот.
Има и на Даме Груев, треба да одиш од Седмица накај полициската станица Беко - го поминуваш DM и ќе ја видиш продавницата, нема шанси да ја утнеш.
Девојки,дали интегралниот ориз се готви исто како белиот? Во смисла,да не му е потребно повеќе време да се свари,пошто сепак е различна композиција на хранливи материи.
А тоа што пријатели ни го дадоа да го пробаме? Ни опаковка има,ништо.Барав по интернет,ама ние не го готвиме оризот на тие начини. Фала ти сепак
Za pocetok stavi na crpka oriz 6 voda,na obicniot 3,4 se stava,ovde probaj taka,okolu 30,40 min odprilika,na tivko.pa za sleden pat ke si znaes
Дечки, вртев од мобилен на 0800 192 92 за да закажам за возачка дозвола, ама ми вика дека бројот не постои. Дали треба само да вртам 192 92 зашто од мобилен ќе вртам?