Само модрица имаш или ти е и набиена ногата?Јас кога паднав цел колк ми беше помодрен и набиен и дедоми ме натера да ставам мед.Одкако ќе ја намачкав ногата над медот ставав хартија колку да не ми се лепи облеката и за 2-3 дена ми помина, иако од колено нагоре цела нога беше модра.
Девојки, добив на поклон очила за сонце. Спојлер Еве вакви се исти: Арно ама ми се малку големки и продавачката рекла дека тие се тие број 55 и помали немало. Е сега не сум упатена баш со броевите на RayBan, дали се женските универзална големина или не? Зашто моиве се Large Metal, на официјалниот сајт има и Small метал на кои пишува Petite fit и ме буни... И друго сакав да прашам, колку е изводливо да се стеснат на оптичар, барем делот кај носот? Или тресам глупости...
Девојки,барам но неможам да најдам.На фемина имаше една како маска за да не ви се кршат ноктите..Доколку може некој да ја најде ве молам нека пише
Знае ли некој линк/страна на која можам преку сателит во моментов да видам негде во светот што се дешава, не мислам на Google Earth, туку онака да се гледаат луѓе, коли на улиците, буквално како што се случува во моментов? Се надевам ме сфативте
Повратна Карта до Белград? здраво може ли некој да ми каже колку е цената на повратна карта до Белград, со воз, и колку време се патува
На кој број да се јавам за да се пожалам дека нетов ми е бавен ептен и кочи? Max adsl ми е. И воедно да прашам. Како замаглувате позадини на слики?
^ Јас мислев дека само кај мене е спор и кочи. Исто имам и јас АДСЛ. Веројатно до нив е. Тел е 0800 12345.
секаде кај што се продаваат кајшовиве има ќе си купиш ваков каиш и ќе ги извадиш нитните се надевам ти помогнав
Ама не се вадат. И јас имам по неколку на каивчиња и на панталонки, не се вадат. Се продават негде на грамови или во кесичка?
Сакам да ги прашам корисниците на он.нет. Дали во последно време, ви зафркава интернетот? Мене постојано ми паѓа, а некогаш воопшто не сака да се уклучи.