За роденден ми донесоа комплет од оваа колекција, деновdиве го барам маслово низ Рамстор, Тинекс го нема... Дали некоја го користи па да сподели од каде го купува?
http://www.thepartystuff.com.sg/Upload/Product/PThumbImg5050.jpg Вакви балони со Струмица Штип или Скопје?
За мене е соодветно доколку чевлите се со еден отворен прст. Мислам да не е баш сандала. Мене тие баш ми се елегантни.
Јас Хуавеи од дното на душата ги мразам, земав за привремено да ме служи еден додека да си купам поубав телефон на 5 Јануари го земав 6и7 беа празници, од 8ми јануари како сум го завлекла по сервиси 3-4 пати беше, демек се е во ред , и нов божем ми дадоа иста песна.Кочи на све и свашта, не апликации дури и камера, листа на повици се кочи, безфункционален е, некои копчиња имаат фабрички грешки и даваат повеќе знаци при притискање,мисловна именка е да ти треба на интернет нешто да отвориш и да успееш.Телефонот се понаша како неколку години користен пред фрлање.При нов телефон дојдов во ситуација да позајмувам од другарка стар телефон, зошто овој е за во канта буквално.Ниту ме слушаат луѓе што им зборам, често и јас не ги слушам, нема една работа да е во ред со телефонов.Кој го зема в раце да го проба сите се чудат како издржувам и фактот што не бил ни месец дена кај мене , зошто се беше по сервиси, а толку кочи и за ништо не го бива. Пробавме и ништо да не инсталирам како што е фабрички даден да го тестирам и со нова сим картица и со триста глупости, пак иста песна, среќа што не земав некој поскап , немаше да можам да прежалам. Инаку ми треба информацијa Некоја ако има од Гевгелија да ми каже дали знае дали аптеките работат во недела и какво работно време имаат? Немам никој од Гевгелија да прашам, а итно ми ја треба информацијта
За колку време мењаат екран на тел,за 9 саати ке бидне?Више незнам у која тема не пишав со надеж дека ќе врати некој..
На другарка моја за 1 ден и го направија.. Најубаво да си прашаш таму каде што ќе го пораваш за посигурно.